Hurtigt og nemt lagerstyringssystem

Rackbeat er et cloud-baseret og intuitivt værktøj, som gør lagerstyring nemmere, hurtigere og mere intelligent. Funktionerne i systemet kan skræddersyes, så de tilpasses netop din virksomheds unikke behov.

 

Hos Rackbeat er varen i fokus, hvorfor alle arbejdsflows er bygget op omkring varelageret uanset om det handler om indkøb, salg eller bestilling. Dette giver mulighed for at effektivisere det daglige arbejde og bevare overblikket over lageret i realtid. Vi sikrer dig, at du sælger mere af det du tjener på og viser, hvor der kan optimeres i forhold til indkøb og lagerbinding.

Med varen i fokus får du et holistisk billede af din virksomhed, så du nemt kan spotte mulighederne for at skabe optimal værdi baseret på datadrevne beslutninger. Datadrevne beslutninger giver en bedre service, bedre kvalitetskontrol og bedre prognoser for fremtiden.

Vi bygger bro mellem det fysiske og digitale aspekt af Supply Chain Management, så du kan håndtere alle led i din forsyningskæde fra indkøb hos grossister til fragt og fakturering af slutkunder – alt sammen fra én platform. Rackbeat kan implementeres hos dig på under én dag, men tilbyder stadig de samme funktioner som dyre on-premise lagerstyringssystemer.

 

Systemet er brugervenligt og kræver ingen faglig ekspertise, alle typer virksomheder kan derfor sagtens bruge Rackbeat – så længe de har et varelager.

Rackbeat lagerstyringssystem

Hold kontakten til dit lager

Fordi Rackbeat er cloud-baseret, kan du håndtere dit lager fra hvilken som helst enhed, når som helst og hvor som helst.

Det betyder, at du altid kan tilføje, ændre eller slette i Rackbeat, så systemet til hver en tid passer præcist til din virksomheds behov og ønsker. Dette giver dig plads til at fokusere på de værdiskabende og vækstøgende aktiviteter.

Rackbeat warehouse management lets you manage your entire supply chain - from purchasing to invoicing.

Not sure if Rackbeat is the right fit?

Let's talk

Connect Rackbeat with all of your current systems:

Vi ved, at din oplevelse af Rackbeat er bedst, hvis det er muligt at integrere med dine nuværende applikationer. Derfor tilbyder vi gennemtestede og kvalitetssikrede integrationer til de mest anvendte systemer indenfor økonomi, POS, fragt og webshop, så du ikke skal bekymre dig om at udskifte hele dit IT-setup.

Pricing

Choose the solution, that matches your needs

What others are saying:

Happy users

 Oslo City Bike

 Bristol McCloud

Before we lacked oversight, but now reporting and accounting is a snap! Our CEO and CFO are more than pleased""

Read more

  EM-Solutions

  Steinar Mc Shane Eriksen

Rackbeat is now our "go-to solution", when it comes to effective warehouse management. Our customers are more than satisfied with the intuitive design and innovative functionality."

Read more

  Nomia

  Brian Lyngholm

"Rackbeat is heaven-sent!
"Rackbeat is heaven-sent! All the shortages, issues, and lacks of other warehouse management systems (WMS) are covered and solved by Rackbeat.
"

Read more

  Unity-tech

   Thor mønsted

"Purchasing was a full-time position before Rackbeat, now it is ¼ of a position. Rackbeat has improved our efficiency by 10-15%."

Read more

Call Now Button
Stay updated!

Stay updated!

Subscribe to our newsletter

Receive our latest company news, product updates, new partners and much more.

Du er nu tilmeldt!