Hurtigt og nemt lagerstyringssystem

Rackbeat er et cloud-baseret og intuitivt værktøj, som gør lagerstyring nemmere, hurtigere og mere intelligent. Funktionerne i systemet kan skræddersyes, så de tilpasses netop din virksomheds unikke behov.

 

Hos Rackbeat er varen i fokus, hvorfor alle arbejdsflows er bygget op omkring varelageret uanset om det handler om indkøb, salg eller bestilling. Dette giver mulighed for at effektivisere det daglige arbejde og bevare overblikket over lageret i realtid. Vi sikrer dig, at du sælger mere af det du tjener på og viser, hvor der kan optimeres i forhold til indkøb og lagerbinding.

Med varen i fokus får du et holistisk billede af din virksomhed, så du nemt kan spotte mulighederne for at skabe optimal værdi baseret på datadrevne beslutninger. Datadrevne beslutninger giver en bedre service, bedre kvalitetskontrol og bedre prognoser for fremtiden.

Vi bygger bro mellem det fysiske og digitale aspekt af Supply Chain Management, så du kan håndtere alle led i din forsyningskæde fra indkøb hos grossister til fragt og fakturering af slutkunder – alt sammen fra én platform. Rackbeat kan implementeres hos dig på under én dag, men tilbyder stadig de samme funktioner som dyre on-premise lagerstyringssystemer.

 

Systemet er brugervenligt og kræver ingen faglig ekspertise, alle typer virksomheder kan derfor sagtens bruge Rackbeat – så længe de har et varelager.

Rackbeat lagerstyringssystem

Hold kontakten til dit lager

Fordi Rackbeat er cloud-baseret, kan du håndtere dit lager fra hvilken som helst enhed, når som helst og hvor som helst.

Det betyder, at du altid kan tilføje, ændre eller slette i Rackbeat, så systemet til hver en tid passer præcist til din virksomheds behov og ønsker. Dette giver dig plads til at fokusere på de værdiskabende og vækstøgende aktiviteter.

Rackbeat varelagersystem lar deg styre hele forsyningskjeden fra innkjøp til fakturering av sluttkunde.

Ikke sikker på om Rackbeat passer for deg?

Lad oss tage et nettmøte

Koble Rackbeat med alle dine nåværende systemer

Vi ved, at din oplevelse af Rackbeat er bedst, hvis det er muligt at integrere med dine nuværende applikationer. Derfor tilbyder vi gennemtestede og kvalitetssikrede integrationer til de mest anvendte systemer indenfor økonomi, POS, fragt og webshop, så du ikke skal bekymre dig om at udskifte hele dit IT-setup.

Priser

Velg løsningen som passer dine behov

Hva sier andre bruker

Kundecase

 Oslo City Bike

 Bristol McCloud

Før Rackbeat manglede vi overblik, men nu er rapportering og bogføring en fornøjelse! Vores CEO og CFO er mere end tilfredse.

Les mer

  EM-Solutions

  Steinar Mc Shane Eriksen

Rackbeat er nu vores ‘nr. 1 løsning’, når det kommer til effektiv lagerstyring. Vores kunder er meget tilfredse med det intuitive design og den innovative funktionalitet.

Les mer

  Nomia

  Brian Lyngholm

Rackbeat er som sendt fra himlen.
De mangler, som andre lagerstyringssystemer har, ser nu ud til at være løst med Rackbeat.

Les mer

  Unity-tech

   Thor mønsted

Vi kan nu udregne priser og oprette nye produkter på under 15 min. Med Rackbeat er oprettelse af styklister også blevet “en leg

Les mer

Call Now Button
Hold dig opdateret

Hold dig opdateret

Vær på forkant med udviklingen.

Få den nyeste viden om opdateringer, nye funktioner og samarbejdspartnere med Rackbeats nyhedsbrev.

Du er nu tilmeldt!