Hurtigt og nemt lagerstyringssystem

Rackbeat er et cloud-baseret og intuitivt værktøj, som gør lagerstyring nemmere, hurtigere og mere intelligent. Funktionerne i systemet kan skræddersyes, så de tilpasses netop din virksomheds unikke behov.

Varen er i centrum

Hvorfor alle arbejdsflows er bygget op omkring varelageret uanset om det handler om indkøb, salg eller bestilling. Dette giver mulighed for at effektivisere det daglige arbejde og bevare overblikket over lageret i realtid. Vi sikrer dig, at du sælger mere af det du tjener på og viser, hvor der kan optimeres i forhold til indkøb og lagerbinding.

Med varen i fokus får du et holistisk billede af din virksomhed, så du nemt kan spotte mulighederne for at skabe optimal værdi baseret på datadrevne beslutninger. Datadrevne beslutninger giver en bedre service, bedre kvalitetskontrol og bedre prognoser for fremtiden.

Rackbeat bygger bro mellem det fysiske og digitale aspekt af Supply Chain Management, så du kan håndtere alle led i din forsyningskæde fra indkøb hos grossister til fragt og fakturering af slutkunder – alt sammen fra én platform. Rackbeat kan implementeres hos dig på under én dag, men tilbyder stadig de samme funktioner som dyre on-premise lagerstyringssystemer.

Systemet er brugervenligt og kræver ingen faglig ekspertise, alle typer virksomheder kan derfor sagtens bruge Rackbeat – så længe de har et varelager.

Ha kontroll på ditt lager

Fordi Rackbeat er cloud-baseret, kan du håndtere dit lager fra hvilken som helst enhed, når som helst og hvor som helst.

Det betyder, at du altid kan tilføje, ændre eller slette i Rackbeat, så systemet til hver en tid passer præcist til din virksomheds behov og ønsker. Dette giver dig plads til at fokusere på de værdiskabende og vækstøgende aktiviteter.

Rackbeat varelagersystem lar deg styre hele forsyningskjeden fra innkjøp til fakturering av sluttkunde.

 

 

Koble Rackbeat med alle dine nåværende systemer

Vi vet at din opplevelse av Rackbeat er best hvis det er mulig å integrere med dine nåværende applikasjoner. Derfor tilbyr vi gjennomtestede integrasjoner mot de mest brukte økonomi- POS- frakt og webshopsystemer.

Hva sier andre bruker

Kundecase

Rackbeat er interessant i forhold til de tingene som systemet kan. Det er der styrker ligger. At man kan håndtere mange varenummer, strekkoder og varesamlinger. Derfor vil jeg anbefale andre å bruke Rackbeat.

Scanliving – Thomas Bargum

Det er en helt ny verden for oss å ha kontroll på lageret. Det har virkelig gjort arbeidsdagen vår enklere og mange manuelle prosesser har blitt fjernet. Jeg er veldig tilfreds med måten vi har fått Rackbeat integrert på. Det fungerer bare.
Det har virkelig gjort vores arbejdsgange nemmere, mens det har fjernet en masse manuelle processer. Jeg er meget tilfreds med den måde, vi har fået integreret Rackbeat på. Det spiller bare.

A-HjortMikkel Vestergaard

Rackbeat er nu vores uovertrufne ‘nr. 1 løsning’, når det kommer til effektiv lagerstyring. Vores kunder er meget tilfredse med det intuitive design og den innovative funktionalitet.

Em-solutions – Steiner Mc Shane

Call Now Button
Hold dig opdateret

Hold dig opdateret

Vær på forkant med udviklingen.

Få den nyeste viden om opdateringer, nye funktioner og samarbejdspartnere med Rackbeats nyhedsbrev.

Du er nu tilmeldt!