TILLÆGSMODULER

Rackbeats tillægsmoduler er udviklet til virksomheder, der har behov for at optimere deres lagerstyring yderligere. Med tillægsmoduler kan du blandt andet tracke unikke produkter, kommunikere direkte på en ordre, printe labels og arbejde med udløbsdatoer.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke funktioner du får adgang til i de forskellige tillægsmoduler, og hvordan de hver især kan bidrage til at optimere din lagerstyring ved reducering af omkostninger, stigning i mersalg og bedre service.

TILLÆGSMODULER

Batch

399 DKK

måned per bruger

Styring af Batch på varenumre

Styring af Batch på produktioner

Tracking af Batch fra indkøb

Tracking af Batch til kunder

Arbejde med udløbsdato

Kom i gang

Lagerbruger

149 DKK

måned per bruger

Tillæg til Basis og Premium

Mobil- og scannervenligt interface

Stregkodescanning og lageroptælling

Modtag og send ordrer

Lagerregulering

Kom i gang

Serienummerstyring

199 DKK

måned per bruger

Tracking af hvert enkelt produkt

Sporbarhed af indkøb/salg

Styre hvilke unikke produkter
kunden har købt

Styring af garantier

Kom i gang

B2B modul

499 DKK

per md. /10 brugere

Mulighed for kommunikation
direkte på ordren

Notifikationer direkte til ansvarlig sælger

Kunden kan se din lagerbeholdning

NEM ordrebehandling

Kom i gang

Serienummerstyring

Tag din lagerstyring et skridt videre, og gør arbejdet med håndtering af varer meget nemmere med vores modul til serienummerstyring.

Tracking af unikke produkter

Med produkt-tracking vil du altid have et overblik over, hvor hvert enkelt produkt befinder sig. Du kan se, hvilke serienumre du har på lager, og hvilke serienumre der er solgt på hvilke fakturaer.

Sporbarhed af indkøb og salg

Få overblik over hvilke serienumre der er solgt på hvilke fakturaer. Du har også mulighed for at registrere, hvilken leverandørfaktura et serienummer er indkøbt på. På denne måde opnår du total sporbarhed i forhold til både køb og salg.

Spor unikke produkter med serienummerstyring 

Ved brug af serienummerstyring er der aldrig tvivl om, hvilket unikt produkt en kunde har købt. Dette giver mulighed for præcis sporing af et konkret produkt og gør det meget nemmere at holde styr på kundens gældende garantier.

Styring af garantier

Når en vare sælges, registreres serienummeret på fakturaen enten manuelt eller ved  at scanne det. Det gør det muligt for dig at genfinde en faktura med et bestemt serienummer, og hjælper dig med at holde styr på dine garantiforpligtelser.

B2B modul

Vi har udviklet et tillægsmodul til dig, der sælger B2B og gerne vil have endnu mere ud af din lagerstyring.

I B2B tillægsmodulet får du adgang til en række funktioner, der reducerer omkostningerne, genererer mersalg og hjælper dig til at yde en bedre service for dine kunder. 

Kommunikation direkte i ordren

Ved at kommunikere direkte i en ordre, nedsættes risikoen for misforståelser og tabt information, da der udelukkende kommunikeres på én platform. Alle involverede parter vil kunne følge præcist, hvad der gør sig gældende for den konkrete ordre.

Notifikationer direkte til den ansvarlige sælger

Når en person tagges i en ordre, modtager vedkommende altid en øjeblikkelig notifikation. Det betyder, at den ansvarlige sælger har mulighed for at handle hurtigt på konkrete tilføjelser eller ændringer, og dermed være med til at sikre højere kundetilfredshed. 

Lad dine kunder se din lagerbeholdning 

Når du giver dine kunder direkte adgang til din lagerbeholdning, bliver det lettere for kunden at vurdere, om en given vare kan nå frem indenfor den ønskede leveringstid. Dermed bliver en beslutning om at foretage en bestilling nemmere og hurtigere. 

Samtidig undgår I som virksomhed at bruge ressourcer på at besvare kundehenvendelser om tilgængelighed af varer.

 

Batchstyring

Opnå total sporbarhed på tværs af køb, salg og dit varelager.

Batchstyring er et yderst effektivt redskab, uanset om du indkøber varer med et batchnummer og videresælger varer fra dette batch, eller du selv producerer batches, som du videresælger.

Modulet giver dig mulighed for at styre holdbarhed på varer, så du har et overblik over, hvilke batch på dit lager, der skal sælges først, og hvornår de udløber.

Med batchstyring får du mulighed for:

Du opnår total sporbarhed

Sporbarhed er bekvemt, hvis du for eksempel skal kalde et parti varer hjem. Baseret på batchhistorikken kan du nemt og hurtigt finde frem til, hvilke batches der indeholder den konkrete komponent eller ingrediens, som du vil have tilbagekaldt, og hvilke kunder der har modtaget varer fra de berørte batches.

Du kan også finde frem til en konkret leverandør, hvis du oplever problemer med en modtaget vare.

Slip for at bruge unødvendig tid på at spore varer eller hele batches. Rackbeat klarer det for dig, og giver dig mulighed for hurtigere at handle på et eventuelt problem.
Dette modul er særligt velegnet til fødevarer, medicin og andre varer med begrænset holdbarhed.

Du opnår total sporbarhed