Systemopdateringer

Her på siden kan du løbende følge med i, hvilke nye opdateringer og funktioner, som bliver tilgængelige for dig i Rackbeat. Nyhederne vil blive udgivet på månedlig basis. Du kan være med til at præge udviklingen i Rackbeat ved at komme med forslag til systemforbedringer lige her, hvor du også kan holde øje med, hvad der er godkendt til implementering.

Overfør din lagerværdi fra e-conomic MED de negative værdier

Førhen var det ikke en mulighed. Men nu kan du få overført dine lagerværdier fra Rackbeat til e-conomic med de negative værdier, når din finanslagerværdi bliver synkroniseret. Det vil altså sige: værdien fra de produkter, som mangler at blive købt hjem til dit lager. De kommer samlet i én postering, og du klikker de negative værdier af i boksen ved din finanslagerværdirapport for at få dem vist.

Samling på dine mails med ny Mail Log

Du har nu et samlingspunkt for alle dine mails sendt fra Rackbeat. Mail-loggen findes ved at gå til Indstillinger - > System -> Mail Log.

Genvej til dit varekontokort fra din finanslagerværdi-rapport

Man kan nu tilgå sit varekontokortet direkte under “finanslagerværdi” i rapporteringsfanen, så du hurtigere kan se transaktionerne på dine specifikke produkter. Du klikker blot på pilen, der dukker op ud fra “antal.”

Tilføj varens udsalgspris på dine PDF-layouts

Vi har nu gjort det muligt for dig at tilføje en ekstra kolonne til dine PDF-layouts, der hedder “udsalgspris.” Denne kolonne viser hver vares pris med en eventuel rabat inkluderet – uden moms. Dvs. subtotalen for hver varelinje med rabatten på. Dette tilføjer du under “layouts” i dine virksomhedsindstillinger.

Du kan nu fjerne produkter uden bevægelser fra din optællingsrapport

Hvis du skal lave en optællingsrapport, kan det være meget rart, at ekskludere produkter uden nogle transaktioner over en længere perioder. Det kan du nu! Vælg mellem en tidsramme, der hedder inden for 3, 6, 12 eller 24 måneder.

Tilføj en fast PDF til dine layouts

Under dine layouts i virksomhedsindstillingerne kan du nu tilknytte en standardiseret PDF, eksempelvis med dine betalingsbetingelser, til et specifikt layout. Det sparer dig tid, da du ikke længere behøver at tilføje en PDF med dine betalingsbetingelser manuelt hver gang, at du laver en ny faktura.

Alle opdateringer

Er du på udkig efter noget specielt?

Kontakt os i dag, så vi kan tage en snak om dine behov.

Kontakt os