Lagerstyring til engros

Få det fulde overblik over din lagerbeholdning i realtid og følg dine varebevægelser hele vejen – lige fra du køber ind og registrerer varemodtagelsen, til du opretter en salgsordre, der leveres hos kunden.


Med Rackbeats lagerstyring til engrosvirksomheder får du alt den funktionalitet, du har brug for på en brugervenlig platform: Pluk, pak, fakturér og afsend i ét arbejdsflow, modtag genbestillingsanbefalinger, forbind dit lager til regnskabet, fragt og webshoppen, træk rapporter på salg og meget mere.

 

 

PRØV GRATIS

Lagerstyring til engros
Saml indkøbene, lagerbeholdningen og salgsordrerne i ét lagersystem

Hvis du savner mere styr, systematisering og samling på din forretning, giver Rackbeats lagerstyringssoftware dig lige det du mangler. Vores system automatiserer nemlig en masse processer forbundet med din lagerdrift, effektiviserer din ordrehåndtering og giver dig overblik over dine varebevægelser. Helt konkret får du bl.a.:

Direkte opdateringer på varelageret i realtid

Så snart et indkøb eller salg registreres, vil din lagerbeholdning automatisk blive opdateret. I produktoversigten vil du så kunne se, hvor mange varer, der ligger på lager, indgår i en igangværende ordre, er til rådighed og er bestilt. Hvis en vare tabes, forsvinder eller udløber, kan du også foretage en regulering med det samme, så lagerbeholdningen stemmer. 

Direkte opdateringer på varelageret i realtid
Indkøbsstyring med leverandøroversigt

Du kan foretage alle dine indkøb og registrere varemodtagelserne i Rackbeat med vores indkøbsstyring. Det betyder også, at du vil få en fuld oversigt over dine leverandører, deres CVR-numre, valuta, momszone m.m. Herfra kan du også kommunikere med din leverandør og smide en bestilling afsted med det samme.

Indkøbsstyring med leverandøroversigt
360 graders udsyn til dine salgsordrer

Du får mulighed for at tage styringen med dine salgsordrer hele vejen fra leverandøren til din kunde. Når du har bestilt varer hjem, kan du nemlig straks sende et tilbud afsted til din kunde eller oprette en salgsordre. I samme ombæring kan du gå i gang med at plukke, pakke og sende en faktura afsted. Og du kan altid følge statussen på samtlige ordrer i ordreoversigten.

360 graders udsyn til dine salgsordrer
Mulighed for mobil-lagerstyring

Hvis du eller dine medarbejdere gerne vil optimere lagerdriften og ordrebehandlingen yderligere, vil vores mobilapp sætte ekstra fart i foretagendet. Med den kan I nemlig registrere varemodtagelser, plukke-, pakke & afsende ordrer, lave vareoptællinger, regulere varetallet m.m. direkte fra gulvet. Læs mere om vores mobilapp til lagerstyring.

Mulighed for mobil-lagerstyring
Placering af ordrer direkte i Rackbeat

Med vores B2B tillægsmodul har du mulighed for at tildele et brugerlogin til dine kunder. Det giver dem  mulighed for selv at logge på Rackbeat og se din aktuelle lagerbeholdning for specifikke varer, priser, samt at kommunikere direkte med den salgsansvarlige.

 

Placering af ordrer direkte i Rackbeat

Hvordan understøtter Rackbeat dine arbejdsgange?

 

Ingen arbejdsgange ser helt ens ud. Måske arbejder du med flere lagerlokationer, har et helt specifikt fragt- eller regnskabssystem, der skal spille sammen med lageret eller også jonglerer du med forskellige valutaer? 

 

Uanset hvad vil vi skræddersy Rackbeat til dine arbejdsgange, så vi kan optimere din forretning i stedet for at lave den om. Se selv, hvordan vores system vil passe ind i jeres dagligdag med en gratis præsentation.

 

Book en præsentation

Mindsk arbejdet og speed din ordrebehandling op som Banana CPH

“Den key-funktion vi har brug for er egentlig ordrehåndtering. Rackbeat giver simpelthen et meget bedre overblik, end vi har prøvet tidligere hos andre. Der skal meget få steps til at få gennemført sådan en ordrecyklus. Der er meget mindre arbejde i at håndtere ordrer med Rackbeat, end der var før.”Thomas Barton, COO hos Banana CPH.

 

Læs historien
Mindsk arbejdet og speed din ordrebehandling op som Banana CPH