Sporbarhed af indkøb og salg

Med sporing af dine indkøb og salg, der er udstyret med serienumre, kan du tracke dine bestilte eller solgte varer og finde fakturaen frem med det samme. Det sparer dig dyrebar tid og spildte kræfter.

 

Det er altid en fordel, særligt ift. tidsoptimering, at kunne danne sig et hurtigt og fyldestgørende overblik over samtlige af ens produkter, hvad enten de er købt ind til lageret eller solgt til en kunde. For hvis du pludselig må kalde en vare tilbage, kan det være svært dels at finde dens placering, men også at matche den pågældende vare med hele serien som den er indgået i samt faktureringen for serien. Rackbeats serienummerstyring gør det nemt for dig at spore alle dine produkter og finde de fakturaer, de optræder på.

Sporbarhed af indkøb og salg

Hold snor i dine varer og fakturaer

Hvis du f.eks. sælger elekronik eller produkter, hvori der indgår elektroniske komponenter, kan du komme ud for, at der opdages fejl på varerne. Det kan være et enkeltstående tilfælde på det unikke produkt, men det kan også være en defekt på hele serien. Uanset hvad, skal alle varerne fra serien kunne spores og kaldes tilbage i en fart.

Under “Rapportering” finder du din serienummeroversigt ved at klikke på “Serienumre.” Her vil samtlige af dine varer med registrerede serienumre fremgå. Her ser du, udover de pågældende serienumre, også varenumrene, varenavnene, lokationerne, bestillingsnumrene og salgsordrenumrene, hvis de altså er blevet solgt igen. Og hvis du nu skal finde en faktura, enten en leverandør- eller kundefaktura, klikker du blot på henholdsvis bestillings- eller salgsordernummeret, hvor fakturaen vil fremgå, når der er oprettet en. På den måde taber du aldrig varen eller fakturaen af syne med serienummerstyringen.

 

Sporbarhed af indkøb og salg er en del af tilkøbsmodulet “Serienummerstyring.” Derfor indgår det IKKE i basis- eller premium-abonnementet.

 

Tilbage til funktioner