Lad Rackbeat styre dit lager

Få overblik over Rackbeats priser
og abonnementstyper

Der er ingen grund til at betale for flere funktioner, end du har brug for, når du skal vælge dit lagerstyringssystem. Derfor tilbyder Rackbeat dig to forskellige abonnementstyper, til to forskellige priser, som er sammensat ud fra kompleksiteten i din virksomheds behov. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du læse mere om Rackbeats abonnementer.

Søger du forgæves efter nogle specifikke funktioner i vores abonnementspakker, er der en stor sandsynlighed for, at vi tilbyder dem som tillægsmoduler. Du kan altid tilkøbe vores forskellige tillægsmoduler, uanset hvilket abonnement du vælger, og du finder dem lige her.

Vi tilbyder hjælp i forbindelse med teknisk opsætning og opstart, og så får du ubegrænset adgang til vores support i åbningstiderne. 

*Alle priser på hjemmesiden er oplyst excl. moms

Basis

199 DKK

PER BRUGER | PER MÅNED

* Forbeholdt e-conomic kunder

Lagerprincip: Gennemsnitlig kostpris

Det fulde vareoverblik

Ordrestyring

Indkøbsstyring

Rabatstyring

Rapportering

Genbestillingsanbefalinger

Flyt varer mellem lokationer

Importer og eksporter CSV-filer

Effektiv pluk og pak

Dropshipping

Mulighed for at filtrere oversigter

Integration til e-conomic

Kom i gang
Anbefalet

Premium

399 DKK

PER BRUGER | PER MÅNED

Indeholder alle funktioner fra Basis-pakken samt:

Flere lagerprincipper: Gennemsnitlig kostpris + FIFO

Styklister

Produktionsoversigt

Adgang til mobilappen

Brugerdefinerede felter

Opdel dit lager i underlokationer

Mulighed for at kvalitetssikre dine produkter ved varemodtagelse

Unit converter

Ubegrænset antal Rackbeat-integrationer*

Kom i gang

Hvilket abonnement skal jeg vælge? 

Det kan virke uoverskueligt at skulle i gang med et lagerstyringssystem, hvis man ikke tidligere har brugt software til denne del af sin forretning. Derfor hjælper vi dig gerne på vej ved at gøre det nemt at gennemskue, hvilket abonnement, der passer til netop din virksomhed.

Basis
* OBS: Kun mulighed for en integration til e-conomic

Vi anbefaler vores basis-abonnement, hvis du har en lille virksomhed med simple arbejdsgange, uden behov for at arbejde med bl.a. styklister og produktion. Til gengæld er der ingen begrænsninger på, hvor mange produkter du kan oprette, eller hvor mange ordrer du kan modtage.

Når du opretter dine produkter, kan du ovenikøbet angive en minimumsbeholdning, så du modtager en besked i systemet, dvs. en genbestillingsanbefaling, når du skal tanke op på den pågældende vare. På den måde kan du sikre dig, at kunderne ikke løber ind i udsolgte varer.

Med vores indkøbsstyring får du det fulde overblik over alle dine indkøb. Under indkøbsfanen finder du nemlig alt information vedrørende dine bestillinger – såsom leverandørerne, om bestillingerne er faktureret, den ønskede leveringsdato, indkøbsprisen m.m. 

Du får også vores ordrestyring. Den finder du under salgsfanen, hvorfra du kan tilgå alle de ordrer, som din virksomhed har oprettet til kunderne. I et overskueligt dashboard kan du dermed tilse kunderne, status på bogføringerne, faktureringerne og leveringerne samt salgspriserne på dine salgsordre.

Selvfølgelig giver Rackbeat dig også et fyldestgørende indblik i din lagerstatus under varefanen, så du altid har det fulde lageroverblik. Her kan du foretage lageroptællinger, se hvor mange produkter, der er tilgængelige til en ordre, foretage et lagerflyt m.m.

Det lagerprincip, din virksomhed gør brug af, er udslagsgivende for, hvilket abonnement du bør vælge, da basis-abonnementet kun kan håndtere lagerprincippet gennemsnitlig kostpris. Du kan læse om forskellene mellem gennemsnitlig kostpris og FIFO, som vi tilbyder i vores premiumpakke, lige her.

Hvis du ikke selv driver et fysisk lager, har Rackbeat også den perfekte feature til dig. Du har nemlig mulighed for at køre dropshipping, så du sikrer dig, at ordrene sendes til dine leverandører og kunderne får deres produkter til tiden. Læs mere om dropshipping her.

OBS: med vores basis-abonnement har du kun mulighed for at integrere med e-conomic.

Skulle du opdage, at du gerne vil have flere funktioner, eller vokser din virksomhed ud af basis-abonnementet, kan du med få klik skifte til vores premium-abonnement – uden at miste dyrebar data. 

Premium
Vi anbefaler vores premium-abonnement til lidt større virksomheder med behov for mere avancerede eller specifikke funktioner. Udover at få adgang til alle funktionerne fra basispakken, får du først og fremmest mulighed for at arbejde med lagerprincippet FIFO i vores premium-abonnement.

Hvis du arbejder med styklister eller produktioner, så anbefaler vi ligeledes vores premium-abonnement. Med styklisterne kan du sammensætte lister med alle de delkomponenter, der skal bruges til det færdige produkt, som du producerer. Her kan du altid se, hvor mange af hver komponent, der er til rådighed på lageret samt tilføje mål, vægt og andre væsentlige beskrivelser. Du får også en produktionsoversigt, hvor du kan se ordrenumrene, hvornår en produktion er startet, priserne og den forventede leveringsdato.

Du kan også tilpasse systemet, så det giver dig lige de informationer, som du har brug for. Denne funktion kalder vi brugerdefinerede felter. Både i PDF’er og dashboards kan du dermed tilføje ekstra information til dine varer, kunder, leverandører, bestillinger m.m. Du kan læse mere om de brugerdefinerede felter her.

Premiumpakken giver dig også unit converteren, så du kan købe dine varer i én enhed, lagerføre dem i en anden og sælge dem i en helt tredje. Læs mere om unit converteren lige her.

Premium-abonnementet gør dig også i stand til at opdele dit lager i underlokationer, så du helt ned på hylde- eller skuffeniveau kan se, hvad du har liggende på dine forskellige lokationer.

Ønsker du at integrere mere end ét system til Rackbeat, for eksempel både dit økonomisystem og en webshop, skal du også have fat i vores premium-abonnement. Her får du nemlig et ubegrænset antal integrationer, så du kan samle alle dine systemer i én platform.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilket abonnement der passer til din virksomhed? Så står vi klar til at snakke med dig om dine konkrete arbejdsgange og behov, så du er sikker på, at Rackbeat passer til dig.

Desuden får du adgang til Rackbeats mobilapp, så du altid kan tilgå dit lager på farten. Men vær opmærksom på, at du kun kan logge ind med 1 login pr. Premium-bruger. Det betyder, at logger du på med samme bruger fra to enheder, vil den ene enhed miste adgangen. Så hvis flere enheder skal have adgang til mobilappen, skal man altså enten købe en ekstra premium-bruger eller en mobilbruger.

PRØV GRATIS