Lad Rackbeat styre dit lager

Få overblik over Rackbeats priser
og forskellige abonnementstyper

Der er ingen grund til at betale for flere funktioner, end du har brug for, når du skal vælge dit lagerstyringssystem. Derfor tilbyder Rackbeat dig to forskellige abonnementstyper, til to forskellige priser, som er sammensat ud fra kompleksiteten i din virksomheds behov. 

Vi tilbyder både hjælp i forbindelse med teknisk opsætning og opstart, men du har også mulighed for at tilkøbe en række tillægsmoduler.

*Alle priser på hjemmesiden er oplyst excl. moms

Basis

199 DKK

PER BRUGER | PER MÅNED

* Forbeholdt e-conomic kunder

Lagerprincip: Gennemsnitlig kostpris

Simpel produktdatastyring

Ordrestyring

Indkøbsstyring

Rabatgrupper

Rapportering

Flyt varer mellem lokationer

Kom i gang
Anbefalet

Premium

399 DKK

PER BRUGER | PER MÅNED

Indeholder alt fra Basis +

Flere lagerprincipper: Gennemsnitlig kostpris + FIFO

Styklister

Produktionsordrer

Avanceret produktdatastyring

Flerdimensionel lokationsstyring

Kvalitetssikring af produkter

Ubegrænset antal integrationer*
- ønsker du integration til flere webshops i samme system koster det 100 kr. per ekstra integration

Kom i gang

Hvilket abonnement skal jeg vælge? 

Det kan virke uoverskueligt at skulle i gang med et lagerstyringssystem, hvis man ikke tidligere har brugt software til denne del af sin forretning. Derfor, hjælper vi dig gerne på vej ved at gøre det nemt at gennemskue, hvilket abonnement der passer til netop din virksomhed.

Basis
* Forbeholdt e-conomic kunder
Vi anbefaler at tage vores basis abonnement i brug, hvis du har en lille virksomhed med simple arbejdsgange uden behov for at arbejde med bl.a. styklister og produktion. Til gengæld er ingen begrænsninger på, hvor mange produkter du kan oprette eller, hvor mange ordrer du kan modtage og behandle. Derimod har du med vores basis abonnement kun mulighed for at integrere med ét enkelt andet system (f.eks. dit økonomisystem). 

Det lagerprincip din virksomhed gør brug af er endvidere udslagsgivende for, hvilket abonnement du bør vælge, da basis abonnementet kun kan håndtere lagerprincippet gennemsnitlig kostpris. 

Skulle du opdage, at du gerne vil have flere funktionaliteter eller, vokser din virksomhed ud af basis abonnementet, kan du uden problemer og med få klik skifte til vores premium abonnement – uden at miste dyrebar data. 

Premium
Vi anbefaler vores premium abonnement til lidt større virksomheder med flere behov, som kræver adgang til mere avancerede funktionaliteter. Arbejder du for eksempel med lagerprincippet FIFO, er det kun vores premium abonnement, der kan varetage dette. 

Hvis du arbejder med styklister, produktion eller rabatgrupper, så anbefaler vi også vores premium abonnement. Premium giver dig også adgang til flerdimensionel lokationsstyring, så du helt ned på hylde eller skuffeniveau kan se, hvad du har liggende på dine forskellige lokationer.

Ønsker du at integrere mere end ét system til Rackbeat for eksempel både dit økonomisystem og en webshop, så skal du også have fat i vores premium abonnement. Her får du nemlig ubegrænset antal integrationer til alle dine systemer, så du kan samle dem alle i én platform.

Vores tillægsmoduler: serienummerstyring og batchstyring er kun tilgængelige som tilkøb, hvis du har et premium abonnement, hvorfor dette også kan være udslagsgivende for, hvilket abonnement du bør vælge. 

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilket abonnement der passer til din virksomhed? Så står vi klar til at snakke med dig om dine konkrete arbejdsgange og behov, så du er sikker på, at Rackbeat passer til dig.

 

New call-to-action