Kvalitetssikring af produkter

Denne funktion hjælper dig med at huske at tjekke, om dine varer er i god stand, når du modtager dine bestillinger fra leverandøren. Hvis varerne er beskadiget, kan du uploade et billede som dokumentation, så det hele kan ordnes.

 

Uanset om du handler med fødevarer, keramik, elektronik eller andet, er det en god idé lige at tjekke, om varerne har det godt, når du modtager dem. De er muligvis kommet langvejs fra og rejsen kan have været turbulent. Derfor er det vigtigt at kontrollere, om kvaliteten er i top, inden kunden får en varer, der skal sendes retur. Rackbeat giver dig en lille funktion, som minder dig om at kvalitetssikre dine produkter.

Kvalitetssikring af produkter

Tjek om kvaliteten er i orden

Du får din helt egen indkøbsfane i Rackbeat, hvor du kan bestille nye varer hjem direkte fra dine leverandører. Når fragtbilen så kommer og afleverer dine varer på lageret, kan du lige give kasserne eller pallerne et grundigt eftersyn. Er alt som det skal være, går du så ind under “Modtagelser” i Rackbeat, hvor du kan sætte flueben under “Kvalitetssikret.” Hvis nu nogle af varerne er godt medtaget, kan du vælge at tage et billede, som du kan uploade for at dokumentere skaderne.

 

Dermed giver Rackbeat dig en lille digital reminder om at kvalitetssikre dine varemodtagelser, så du undgår for mange returordrer og skuffede kunder. Kvalitetssikringsfunktionen er inkluderet i premium-abonnementet.

 

 

Tilbage til funktioner