Er du chauffør eller medpassager i en lagerdreven virksomhed, kender du måske det at køre i blinde med din indkøbsstyring. Du sidder klar i startpositionen, tænder motoren og skal til at sende ordrer ud – men så opdager du, at der ikke er mere gas på hybridbilen. Tanken er tom – for du har ikke købt nok varer ind til at levere på bestillingerne. Omvendt kan du også opleve at have alt for høje lagerbindinger, fordi dine indkøb ikke koordineres med salgsprognoserne. I begge tilfælde er din indkøbsstyring kørt af sporet.

Grunden til, at du kan ikke få dine varer ud over rampen skyldes, at I kører jeres indkøbspolitik ud fra mavefornemmelser, Excel-ark eller øjemål ude på lageret. Det skaber forvirring hos medarbejderne i virksomheden, giver økonomiske tab og øger kundeutilfredsheden. Derfor skal du have en pålidelig, automatiseret og overskuelig indkøbsstyring, så din virksomhed aldrig behøver at løfte foden fra speederen.

Med Rackbeats lagerstyringssystem får du fuldstændig styr på din indkøbsstyring. Dine købsansvarlige medarbejdere får nemlig et overskueligt dashboard til jeres indkøb – med dato for levering, omkostninger, modtagelse, leverandører og automatiske genbestillingsanbefalinger. Og når indkøbsstyringen kører som smurt, er lagerbeholdningen i balance og dit salg stryger til tops, da kunderne er sikre på at få varen hjem til tiden.

Vi inviterer dig til syn hos Rackbeat, så du kan opleve vores indkøbsstyring i aktion – ud fra din virksomheds præmisser og set-up. Du skal blot booke en dato for demoen, hvor en af vores lager-eksperter vil give dig en helt gratis præsentation of vores lagerstyringssystem. Ellers kan du hoppe ind og prøvekøre Rackbeat på egen hånd – helt gratis i 14 dage, helt uden bindinger.

New call-to-action