Lagerstyringsløsning – med mange glade kunder

 

Læs vores case stories og lær mere om, hvordan virksomheder bruger Rackbeat som et redskab til succes

 

 

DelsouX

DelsouX

DelsouX sælger pre-owned tøj og sko fra både high-end og street-wear brands over webshoppen.

Læs mere
Banana CPH

Banana CPH

Banana CPH bekæmper madspild ved at tage imod de overskydende bananer fra danske supermarkeder og omdanne dem til is og kager.

Læs mere
Miniservietten

Miniservietten

Miniservietten er gået fra en tarvelig tavlestyring og en lousy lagerløsning til en teknologisk triumf, da de fandt Rackbeat.

Læs mere
A-hjort

A-hjort

Med et inspirerende sortiment af danskdesignede smykker, heriblandt brandets egne kollektioner, sætter A-Hjort kunden i højsædet.

Læs mere
Scanliving

Scanliving

Hos den danske møbelvirksomhed Scanliving, der siden 1989 har produceret kvalitetssenge til børn og unge, går vækst hånd i hånd med bæredygtighed, sikkerhed og socialt ansvar

Læs mere
Oslo City Bike

Oslo City Bike

Oslo City Bike ejer og er ansvarlig for driften af den største elcykel-ordning i Oslo. De er nu en af de mest effektive elcykel-ordninger i verden baseret på antal daglige udlejninger per cykel.

Læs mere
Unity-Tech

Unity-Tech

Unity-Tech er en ordreproducerende virksomhed, som servicerer B2B-kunder i elektronikbranchen. Deres kernekompetence er fleksibel og hurtig levering, hvilket afhænger af et effektivt lagerstyringssystem.

Læs mere
Nomia

Nomia

Nomia er en forretning bestående af mere end 50 bogholdere med flere års erfaring. De hjælper deres kunder med at få mere overskud i en travl hverdag og mere overskud på bundlinjen via digitale løsninger.

Læs mere
Vantevo

Vantevo

Efter introduktion til Rackbeat har deres kunder oplevet stigende effektivisering og tidsbesparelse. På basis af deres kunders tilbagemeldinger valgte Vantevo ved udgangen af 2019 at blive Rackbeat-partner.

Læs mere
Melia Food Trade

Melia Food Trade

Melia Food Trade er en B2B engros og handelsvirksomhed, som specialiserer sig i fersk oksekød, og handler i hele Europa. Med en sådan forretning er det enormt vigtigt at have styr på udløbsdatoer, sprogkoder og valutakonti.

Læs mere
Dahl Limited ApS

Dahl Limited ApS

Dahl Limited ApS bruger Rackbeat til, at imødekomme den efterspørgsel på mindre partier, der er på deres møbler. Læs om deres brug af Rackbeat.

Læs mere