Scan varerne med mobilappen

Rackbeats mobilapp gør lagerarbejdet meget mere effektivt. Du kan nemlig plukke og registrere dine varer med appens mobilscanner.

 

Lagerdriften bliver bare meget nemmere og hurtigere at vedligeholde, når den kan klares i bevægelse, og du ikke skal hele vejen hen til en bærbar eller stationær computer for at opdatere varebevægelserne. Lige præcis derfor har vi udviklet vores mobilapp med scannerfunktion til de lagerdrevne.

 

Scan varerne med mobilappen

Gør lagerarbejdet meget mere mobilt

Med Rackbeats mobilapp kan du nemlig hurtigt plukke, pakke og afsende dine ordrer, registrere varemodtagelser, foretage lageroptællinger og udføre varereguleringer direkte fra gulvet. Men det der især gør lagerarbejdet nemmere er appens scannerfunktion. Med den kan du nemlig plukke dine varer og registrere varemodtagelser via stregkoderne med dit mobilkamera, så du hverken skal investere i ekstra scannere eller nedskrive det hele på en blok eller i et dokument.

 

Mobilappens funktionalitet opdateres løbende og den synkroniseres fejlfrit med desktop-applikationen. Du skal enten tilkøbe en mobilbruger eller have et premium-abonnement for at få glæde af scannerfunktionen. Læs mere om den på vores mobilbrugerside, hvor du også kan downloade appen.

 

Tilbage til funktioner