Rabatstyring

Der er flere måder at give rabat på i Rackbeat. Du kan lave rabatgrupper, give mængderabatter og tildele en enkeltstående rabat på en salgsordre.

 

Hvis du vil sælge lidt flere varer eller belønne udvalgte kunder, kan rabatgivning være en gulerod både for dig og kunderne. Det kan være, at du har nogle produkter, der sælger bedst i sæsoner, måske ønsker du at lave en rabatgruppe, du kan koble kunder op på eller også vil du give en spontan rabat på en salgsordre. I Rackbeat har du rig mulighed for at systematisere og styre rabatten.

Rabatstyring

Beløn dine kunder med Rackbeats rabatstyring

Du kan vælge at oprette en rabatgruppe, hvor du fastsætter en rabat i en given procentsats, giver gruppen et navn og nummer, hvortil du så kan tilknytte de udvalgte kunder. Læs mere om, hvordan du laver rabatgrupper her.

 

Du kan også give udvalgte kunder en standard mængderabat alt efter, hvor mange varer de køber. Her kan rabatten både gives i procent eller som en fastlagt pris, når de køber et bestemt antal varer. Du kan læse nærmere om, hvordan du giver mængderabatter her.

 

Slutteligt kan du også tildele din kunde en enkeltstående rabat, når du opretter en manuel salgsordre.

 

Både basis-abonnementet og premium-abonnementet indeholder rabatstyring.

 

Tilbage til funktioner