“Så snart du kommer ind i Rackbeat, giver det mening, hvad du ser”

Melia Food Trade

 

 

En løsning med kød på

Melias kerneforretning er B2B (Business-to-Business) salg af fersk kød, hvorfor det system de brugte til at holde styr på kritiske ting omkring deres varelager – som udløbsdatoer, kunder, leverandører, m.m. var (og er) et helt essentielt arbejdsværktøj – et arbejdsværktøj der samlede alle virksomhedens arbejdsområder og processer. Lagerstyring og kontrol af vareflow er et helt fundamentalt værktøj for virksomhedens succes og drift.

Da de i 2018 opdagede, at deres gamle lagersystem ikke længere kunne bruges, blev de opmærksomme på både vigtigheden at et velfungerende lagersystem, men også mulighederne i at udskifte deres ældre lagersystem med et fleksibelt WMS (Warehouse Management System), og dér fandt de Rackbeat.

En løsning med kød på

Melia var positivt overrasket over, hvor nemt Rackbeat kunne integreres med deres økonomisystem. 

Den gnidningsfrie integration til e-conomic  gør, at deres forretningsgange forenkles og automatiseres. Denne forenkling og automatisering frigør værdifulde ressourcer, der kan bruges til vækst, samt overflødiggør manuelt dobbeltarbejde og tilhørende tastefejl.

Melia’s arbejdsopgaver blev simplere fordi, »hvor man før skulle igennem måske 8 trin, så kan man gøre det på 3 i Rackbeat. Så det siger sig selv, at man kan gøre sit arbejde drastisk hurtigere, og så er der jo tid til andet.« Det siger også sig selv at færre klik og tidsbesparelser giver det bedst mulige grundlag for øget vækst.

Vi kan arbejde med forskellige valutakonti, forskellige sprogkoder og integrere til e-conomic, som løfter det tunge regnskabsarbejde, mens Rackbeat tager sig af logistikken: Varestyring, vareflow, indkøbs generering, fakturering med mere.

Vi kan tage Rackbeat med os, når vi er ude og rejse, og vi kan arbejde fra hotelværelset, som hvis vi sad hjemme.

Melia har før prøvet at arbejde med andre WMS platforme, som i et forsøg på at være smarte, skabte en utryg brugeroplevelse. Det var særligt i forbindelse med bestillinger hos leverandører, at Melia følte en usikkerhed. Ved bestilling er Melia nu helt trygge efter, at de har taget Rackbeat i brug. Det »føles mere sikkert at arbejde med« og der er tillid til at »der ikke smutter nogle ordrelinjer, og hvis man har lavet en tastefejl, jamen så opdager man det lynhurtigt med Rackbeat.«

 

 

Siden den første dag jeg talte med Rackbeat, har jeg oplevet, at de har en positiv indstilling, og man føler sig hørt. De problemstillinger, man har, bliver taget til efterretning og løst med oprejst pande.

 

Vil du også effektivisere din lagerstyring? Kom til gratis webinar og hør mere!

Hver mandag kl. 10.30 afholder vi nemlig et “Kom godt i gang med Lager af Rackbeat“-webinar i samarbejde med Visma e-conomic. Her vil du høre mere om, hvordan Rackbeat fjerner tidskrævende, manuelt arbejde, holder snor i hele dit ordreflow og din forsyningskæde, nedbringer lagerbindingerne og meget andet godt for din lagerdrevne virksomhed.