"Rackbeat giver den samme lethed, som når ens hovedpine forsvinder. Det gør ganske enkelt tingene så meget nemmere.”

Unity-Tech

Unity-Tech er en ordreproducerende virksomhed, som servicerer B2B-kunder i elektronikbranchen. Deres kernekompetence er en fleksibel og hurtig levering, hvilket afhænger af effektiv lagerstyring. Unity-Tech brugte Navision til at håndtere deres lagerstyring før Rackbeat.


Thor Mønsted, ansvarlig for ledelse, kundekontakt og administration, udtaler følgende om Rackbeat:

Lagerstyring, der kan mærkes i hverdagen

Rackbeat hjælper med at arbejde bedre og smartere ved at samle al information i ét skærmbillede. I modsætning til tidligere lagerstyringssoftware tager onboarding kun 10-15 min. 

 Kort sagt: Brug af Rackbeat giver den samme lethed, som når ens hovedpine forsvinder. Det gør ganske enkelt tingene så meget nemmere.”

Thor Mønsted, CEO

En mærkbar forbedring af effektivitet

“Vi kan nu udregne priser og oprette nye produkter på under 15 min. Med Rackbeat er oprettelse af styklister også blevet “en leg”. Før var indkøb en fuldtidsstilling. Nu er det under ¼-stilling. Rackbeat har forbedret vores effektivitet med 10-15%”

 

Lagerstyring – skabt med brugeren i fokus

“Endelig et lagersystem, som fjerner al unødig information, dimensioner og skærmbilleder, og som kun har fokus på, hvad der gør arbejdet nemmere for brugeren.” 

 

Thor Mønsted, CEO

 

Kunne du tænke dig at lette arbejdsbyrden ligesom Unity Tech?

Hvis din virksomhed også kunne bruge et lagerstyringsboost – der gør hverdagen lettere, mere overskuelig og effektiv, så har Rackbeat svaret.

Men det kan være, at du er i tvivl, om Rackbeat nu også kan imødekomme dine specifikke behov.

Derfor kan du nu booke en præsentation af systemet med en af Rackbeats lager-eksperter. Samtalen vil have din virksomheds specifikke behov og set-up som fokuspunkt, så du kan få en demo ud fra dine præmisser.

New call-to-action