Indkøbs- og salgsstatistikker

Du kan trække og eksporterer rapporter på alle de indkøb og salg, du har registreret med Rackbeat.

 

Når du driver en virksomhed med produktet i centrum, er det vigtigt at kunne følge med i, hvordan dine historiske indkøb og salg har set ud. Er den vare, du tror er din bestseller, nu også det i virkeligheden? Måske er der perioder, hvor du har bestilt en specifik vare lidt for hyppigt hjem? Eller er der en ny medarbejder, eller en revisor, som lige skal indføres i jeres indkøb og salg? Så kan Rackbeat hjælpe dig med at blive lidt mere datadreven gennem vores indkøbs- og salgsstatistikker.

Indkøbs- og salgsstatistikker

Få det fulde overblik over alle indkøbs- og salgsordrerne

Det er nemt og hurtigt at få overblik over de indkøb, du har gjort dig igennem tiden, hos Rackbeat. Du kan vælge at se de samlede omkostninger for dine indkøb over en specifik periode ved at filtrere på datoen. Men du kan også vælge at trække rapporter på et specifikt produkt, hvis du f.eks. gerne vil se, hvor mange penge, du har brugt på en vare over tid, eller hvor hyppigt det er blevet indkøbt. Hvis du gerne vil tjekke indkøbsstatistikken for en særlig leverandør, er det også en mulighed.

 

Rackbeat giver dig også indblik i din salgsstatistik. Her kan du holde øje med dækningsbidraget for dine historiske salg ud fra medarbejderen, en bestemt vare eller en kunde. Ydermere kan du trække rapporter fra dine enkelte lagerlokationer, hvis du arbejder med flere af slagsen. 

 

En anden fordel ved indkøbs- og salgsstatistikkerne er, at du lettere kan udregne en minimumsbeholdning for dine produkter, da du kan se, hvor godt, eller dårligt, hvert enkelt har klaret sig historisk. På baggrund af den kan du modtage genbestillingspåmindelser fra Rackbeat.

 

Slutteligt kan du eksportere indkøb- og salgsrapporter som Excel-filer, hvis du har behov for, at andre skal have adgang til dem.

 

Du har både adgang til indkøbs- og salgsstatistikkerne med basis- og premium-abonnementet.

 

Tilbage til funktioner