Vores vision

Rackbeats vision er at simplificere, automatisere og demokratisere lagerstyring for små og mellemstore virksomheder.

Rackbeat er et Warehouse Management System (WMS) bygget til at automatisere, simplificere og digitalisere uoverskuelige forsyningskæde-processer, som virksomheder oplever på grund af forældet software og ikke-optimerede arbejdsgange.

 

Vores vision

Rackbeats vision er at organisere, simplificere og demokratisere lagerstyring for små-til-mellemstore virksomheder og heraf udligne unfair konkurrencefordele – ét varelager ad gangen. Vi tror på, at den rette software styrker og fremtidssikrer SMV’er, i en grad aldrig før set.

Rackbeat er Nordens hurtigst voksende WMS-udbyder – og det er vi af én grund: Rackbeat er et af markedets stærkeste løsninger til optimering af alle vare- og lagerarbejdsgange. Alt fra indkøb til let registrering af varemodtagelse, håndtering af varelager, produktionsstyring, salg og fragt. Derfor er vi på blot to år blevet Nordens største uafhængige lagerstyringsløsning.

 

Rackbeat-teamet

Vil du at vide mere om menneskene bag virksomheden? Eller er du interesseret i at blive en del af Team Rackbeat? Så klik her.