Scanliving

“Rackbeat giver nogle flere muligheder, andre lagerstyringssystemer ikke kan. Når det kommer til at reducere fejl og få det hele til at køre, synes jeg, Rackbeat kan noget.”

Scanliving

Senge med sjæl

Hos den danske møbelvirksomhed Scanliving, der siden 1989 har produceret kvalitetssenge til børn og unge, går vækst hånd i hånd med bæredygtighed, sikkerhed og socialt ansvar. Centreret om credoet, at »en seng til et barn ikke bare er en seng«, forener Scanliving fantasi med funktionelt design af træ fra de skandinaviske skove. 

Med en farverig vifte af produkter, tilbehør og kreative kombinationer, der kan tilpasses barnets behov og udvikling, er der rigeligt at håndtere hos Scanliving. Særligt, hvis man vil efterleve succeskriterier som høj kvalitet, god service og korte leveringstider. 

En udfordring, Rackbeat siden 2020 har hjulpet med at tage hånd om.


Klar til fremtiden

Scanliving valgte i sin tid at bruge Rackbeat, fordi de i takt med et stigende ordreflow havde behov for et effektivt lagerstyringssystem, der var »nemt at gå til«, og som var »bedre gearet til at håndtere mange varesamlinger, stregkoder og samlede varenumre.« 

Hvis man først begynder at splitte senge op i størrelser, farver og variationer, står man nemlig hurtigt med en lang række varenumre, der skal videregives til produktionen. Det højner ikke blot risikoen for fejl og intern misforståelse; det er en tidskrævende proces, der kræver overblik.

Før i tiden modtog Scanliving ofte bestillinger via opringning eller mail. I takt med de seneste års udvikling, der bl.a. har budt på vækst og en stigende eksport til flere europæiske nationer, opstod konkrete behov, der kaldte på en mere fremtidssikret løsning.

Rackbeat giver nogle flere muligheder, andre lagerstyringssystemer ikke kan.

Når det kommer til at reducere fejl og få det hele til at køre, synes jeg, Rackbeat kan noget.

På den måde understøtter Rackbeat dagligt Scanliving ved at strømline arbejdsgange, hvor de tidligere har mødt udfordringer, når de »ville gøre tingene nemmere for sig selv, deres kunder og dem, der er involverede i processen.« En proces, der fra begyndelsen blev samarbejdet tæt om, for at sikre den bedst mulige oplevelse hos Scanliving er der tænkt over tingene – det »må gerne give mening.« Derfor er vi stolte af, at valget faldt på Rackbeat, så Scanliving kan fokusere på det, de er bedst til:
At skabe kvalitetssenge, der bringer glæde i de små hjem.

 

Alle informationer ligger allerede klar, hvis vi i dag modtager en ordre i webshoppen. Derfra kan jeg sende dem direkte til lageret som dropship.
Det eneste, jeg skal gøre, er at lave følgesedler, booke speditør og lave debet.

Når varenumrene er oprettet, er man altid sikker på, at alting passer, og at man ikke laver fejl. Det er tidsbesparende.