Et lagerstyringssystem, der kan forbindes med dit set-up

Rackbeats lagerstyringssystem giver dig en skalerbar og fleksibel platform, som kan skræddersyes efter netop dine behov. Du kan nemlig få koblet dine eksisterende systemer, som f.eks. økonomisystemet eller webshoppen, sammen med vores lagersystem, så dine arbejdsgange forbedres i stedet for at blive forandret.

 

New call-to-action

Et lagerstyringssystem, der kan forbindes med dit set-up

Se hvilke systemer, der kan arbejde sammen med Rackbeat

Herunder ser du en liste med de eksterne systemer, som Rackbeat kan kobles sammen med i en integration. Listen er delt op i to: “Leveres af Rackbeat” og “Leveres af tredjepart.” “Leveres af Rackbeat” viser de systemer, hvor vi står for integrationen imellem Rackbeat og det pågældende system. “Leveres af tredjepart” oplister de systemer, hvortil en tredjepart står for integrationen. Når en tredjepart leverer integrationen, vil der være en meromkostning forbundet. Dette er en pris, udbyderen fastsætter. Her ser du de to lister:

Kunne du ikke finde dit system på listen?

Hvis du ikke kan spotte dit nuværende system på vores integrationsliste, opfordrer vi til, at du kontakter os på vores mail her, så vi kan få en snak om dine behov og sammen finde den rette løsning. Da Rackbeat er skabt med et åbent API, vil der kunne bygges en integration til langt de fleste systemer. Skulle det ikke kunne lade sig gøre med dit specifikke software, kan vi også hjælpe dig med at finde et passende alternativ. 

Hvilke fordele er der ved at bygge bro mellem Rackbeat og dine andre systemer?

Hvilke fordele er der ved at bygge bro mellem Rackbeat og dine andre systemer?

Ligesom enhver medarbejder har en særlig force, der styrker helheden, har ethvert system nogle unikke kvaliteter, som gør det uundværligt for dit set-up. Derfor kan det ikke betale sig i det lange løb at nøjes med én applikation, som har en kernekompetence og en række ekstra funktioner, der dækker deres arbejdsområder halvt så godt som specialiserede systemer. I hvert fald ikke, hvis din forretning skal nå sit fulde potentiale. 

I stedet kan du drage store fordele ved at bygge bro mellem forskellige systemer, der varetager specifikke opgaver til UG, så du ikke skal gå på kompromis med kvalitet i dine arbejdsgange.

Læs mere om fordelene ved en Rackbeat-forbindelse

Hjælp os med at gøre vores kunder klogere på integrationen

 

Har du allerede bygget en integration til Rackbeat, og ønsker derfor at blive vist her på integrationssiden? Så udfyld venligst vores formular med information om din virksomhed og integrationen. På den måde kan kommende kunder læse alle fordelene ved vores samarbejde.

 

Udfyld formularen