Kernefunktioner til effektiv lagerstyring

Rackbeat er et lagerstyringssystem med en bred vifte af funktioner, der dækker de fleste behov for lagerdrevne virksomheder. Her på siden kan du læse om de vigtigste systemfunktioner, som, udover nøglefunktioner til din lagerstyring, dækker ordrestyring, indkøbsstyring, lokationsstyring m.m.

Kernefunktioner til effektiv lagerstyring

Fuld funktionalitet til lageret, indkøbene og salgsordrerne

Rackbeat er et cloud-baseret lagersystem, der hjælper dig med at varetage de essentielle lagerdriftsopgaver. Du får nemlig funktioner som: Synkronisering af varebeholdningen, optælling af varer, registrering af varemodtagelser, lokationsstyring m.m. Men du får samtidig en masse funktionalitet, som forbedrer kontrollen med vareflowet & forsyningskæden, optimerer ordrestyringen, effektiviserer dine indkøb og meget, meget mere.

Funktioner

Skal jeg vælge Rackbeats basis- eller premium-abonnement?

Mange funktioner fås både i vores premium- og basis-abonnement. Men der er en række specifikke features, du kun får adgang til med premium-abonnementet eller de fire tillægsmoduler: B2B, mobilbruger, serienummerstyring og batch. Hvis du er i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig for din virksomhed, så kan du læse mere om vores abonnementer eller dykke ned i vores tillægsmoduler.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere

Hvis du gerne vil dykke lidt dybere ned i Rackbeats funktioner, ikke kan finde en specifik funktion eller vil høre mere om vores abonnementer, kan du med stor fordel tage en snak med en af vores produktspecialister.

Kontakt os