Styklister

Styklister er et kerneredskab til alle produktionsvirksomheder. De giver dig nemlig samling på alle delkomponenterne, styr på omkostningspriserne og sørger for, at produktionsordrerne kan blive færdige til tiden.

 

For en sund produktionsvirksomhed er den effektive sammensætning af færdigvaren en meget vigtig opgave i en proces, der starter med kundebestillingen og ender med, at produktionsordren leveres til kunden. Du kan nemlig spare en masse tid i produktionsfasen, hvis du har en klar oversigt over alle delkomponenterne og den vigtigste information omkring færdigvaren lige ved hånden. Det får du med Rackbeats styklister.

Styklister

Strømlin produktionen med styklister

Rackbeat giver dig mulighed for at sammensætte alle de styklister, som din produktion overhovedet kan trække. Når du opretter din stykliste, bestemmer du først og fremmest, hvilke delkomponenter, der indgår i færdigvaren. Herefter får du så mulighed for at knytte en del ekstra information til styklisten såsom:

 

Standardlokationen, vægten, højden, stregkoden, om der indgår varer med serie- eller batchnumre, hvorvidt færdigvaren er økologisk m.m.

 

Efter oprettelsen, fremgår din stykliste i en samlet oversigt over alle dine styklister. Her vil du, udover den ekstra information, du lige har smidt på, også få et overblik over vigtige ting som salgsprisen, kostprisen og om hvorvidt færdigvaren er på lager, i ordrer eller produktion. Dermed får du ikke blot samling på dine styklister, men også styr på, hvor mange produktionsordrer, der er sat i søen.

Hvis du vil lave styklister i Rackbeat, skal du købe et premium-abonnement.

 

Tilbage til funktioner