Rackbeats opstartspakker

Vores opstartspakker kan vælges som tilkøb, hvis du ønsker hjælp til opsætningen af din Rackbeat-aftale og integrationen med dine andre applikationer såsom regnskabssystemet, fragtsystemet og webshoppen.

Her sørger en specialist for, at du gnidningsfrit får koblet systemerne til hinanden, så du ikke skal tænke på alt det tekniske.

Derudover er tilkøbet af en opstartspakke en god idé, hvis du har varer, der skal udstyres med batch- eller serienumre. Her vil vores opstartsspecialist nemlig sikre, at alle varer bliver korrekt oprettet.

New call-to-action

Standard Onboarding

5.000 DKK

Opstartskald

Opsætning af aftale

Opsætning af integrationer

Dataimport

Online oplæring

Opsætning af batch/serienummer (hvis dette er tilkøbt)

Opfølgningskald

Pro Onboarding

10.000 DKK

Opstartskald

Opsætning af aftale

Opsætning af integrationer

Dataimport

Oplæring fysisk eller online

Opsætning af batch/serienummer (hvis dette er tilkøbt)

Opfølgningskald

1:1 kontaktperson i 30 dage

Vejledning til din opstart

Det kan være svært at beslutte, hvilken pakke, der dækker dine behov bedst.  Derfor kan du dykke dybere ned i forskellene på pakkerne, tage en snak med en specialist om dine muligheder eller besøge vores omfattende hjælpecenter for mere information omkring systemet og opsætningen:

Forskellene på opstartspakkerne

Hvis du gerne vil modtage fysisk oplæring fra en specialist, der kommer ud og viser dig, hvordan dine arbejdsgange fungerer i praksis, tilbyder vi “Pro Onboarding.” Du vil samtidig have specialisten tilknyttet som direkte kontaktperson i 30 dage efter oplæringen. Det betyder, at du har en åben dør til en specialist, som er bekendt med dit set-up og din forretning, hvis der skulle opstå spørgsmål. 

Forskellene på opstartspakkerne
Er du i tvivl om, hvilken pakke, der er den rette for dig?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken pakke, der passer bedst til dine behov, kan du med fordel tage en snak med en specialist. Her kan du få uddybet de to pakker og stille alle de spørgsmål, som du måtte ligge inde med til opsætning og opstart, så du er helt afklaret omkring dine muligheder. 

 

New call-to-action

Er du i tvivl om, hvilken pakke, der er den rette for dig?
Hjælp til selvhjælp

Derudover vil du altid have selvhjælp ved hånden i form af vores store hjælpecenter, hvor du kan finde artikler om alt fra A-Z i Rackbeat. Vi har bl.a. en masse guides, der er skræddersyet til dig i opstartsfasen, hjælpeartikler til udfordringer i arbejdsgangene og vejledning til dine integrationer. Du vil også altid have adgang til vores support på chatten, telefon eller mail, hvis der opstår udfordringer.

 

Hjælp til selvhjælp

10967Opstartspakker

Banana CPH

Banana CPH bekæmper madspild ved at tage imod de overskydende bananer fra danske supermarkeder og omdanne dem til is og kager.

Læs mere
1366Opstartspakker

A-hjort

Med et inspirerende sortiment af danskdesignede smykker, heriblandt brandets egne kollektioner, sætter A-Hjort kunden i højsædet.

Læs mere
12868Opstartspakker

HC Betonelementer

HC Betonelementer er en produktionsvirksomhed, der laver stærke betonelementer, korngrave og meget andet til kunder, som søger stabilitet og kvalitet.

Læs mere
15298Opstartspakker

MobileAdds

MobileAdds er et B2B-selskab, der sælger Apple-baseret reservedele og komponenter til teleforretninger.

Læs mere
13303Opstartspakker

Seacom

Seacom sælger kommunikationsudstyr til skibe i hele verden, så de kan komme sikkert i havn med mandskab, passagerer og varer.

Læs mere
1351Opstartspakker

Vantevo

Efter introduktion til Rackbeat har deres kunder oplevet stigende effektivisering og tidsbesparelse. På basis af deres kunders tilbagemeldinger valgte Vantevo ved udgangen af 2019

Læs mere
1357Opstartspakker

Unity-Tech

Unity-Tech er en ordreproducerende virksomhed, som servicerer B2B-kunder i elektronikbranchen. Deres kernekompetence er fleksibel og hurtig levering, hvilket afhænger af et effekt

Læs mere
1345Opstartspakker

Dahl Limited ApS

Dahl Limited ApS bruger Rackbeat til, at imødekomme den efterspørgsel på mindre partier, der er på deres møbler. Læs om deres brug af Rackbeat.

Læs mere
1348Opstartspakker

Melia Food Trade

Melia Food Trade er en B2B engros og handelsvirksomhed, som specialiserer sig i fersk oksekød, og handler i hele Europa. Med en sådan forretning er det enormt vigtigt at have sty

Læs mere
1363Opstartspakker

Scanliving

Hos den danske møbelvirksomhed Scanliving, der siden 1989 har produceret kvalitetssenge til børn og unge, går vækst hånd i hånd med bæredygtighed, sikkerhed og socialt ansva

Læs mere
1354Opstartspakker

Nomia

Nomia er en forretning bestående af mere end 50 bogholdere med flere års erfaring. De hjælper deres kunder med at få mere overskud i en travl hverdag og mere overskud på bundl

Læs mere