Oplev fordelene ved effektiv lagerstyring til din webshop

Rackbeats cloud-baserede lagerstyringssystem giver din webshop en platform, der sikrer, at du altid har varer klar til dine digitale besøgende. Du får nemlig adgang til din lagerdata i realtid og en direkte forbindelse mellem varelageret og webshoppen, så du altid kan være på forkant med genbestillingen af varer og statussen på dine salgsordrer.

 

 

Du kan prøve Rackbeat gratis i 14 dage uden binding, så du kan se, hvordan vores system kan optimere lagerdriften og salget for din forretning.

 

New call-to-action

Oplev fordelene ved effektiv lagerstyring til din webshop
Forbind lageret og webshoppen med Rackbeat

Når du driver en webshop, er det altafgørende, at de varer, der står du har til rådighed online også afspejler den faktiske lagerbeholdning. Samtidig er det vigtigt at have en fyldestgørende oversigt over alle de salgsordrer, der er under behandling på lageret. Det gør nemlig, at du altid kan nå at bestille nye varer hjem og dermed imødekomme efterspørgslen. Det sørger Rackbeat for, når vi giver dig:

Synkronisering af din lagerbeholdning i realtid

Vi synkroniserer din webshop og dit lager, så du altid har overblik over statussen på dine varegrupper, salgs- og kostpriser, produkter, der indgår i igangværende ordrer, genbestilte varer m.m. Men vigtigst af alt: Din webshop vil kunne blive opdateret i realtid på det vareantal, der er til rådighed for nye salgsordrer (dvs. minus de produkter, som indgår i igangværende ordrer).

Synkronisering af din lagerbeholdning i realtid
Mulighed for at gennemføre hele ordren

Du kan selvfølgelig vælge at behandle dine salgsordrer fra webshoppen, hvis det er dét du er vant til. Her kan du så nøjes med at bruge Rackbeats ordreoversigt, hvis du vil se din ordrehistorik, søge på specifikke ordrenumre eller filtrere på en bestemt kunde. Men du kan også plukke, pakke og fakturere dine ordrer fra Rackbeat, da vi giver dig den samlede pakke inden for ordrehåndtering.

Mulighed for at gennemføre hele ordren
Et samlingspunkt for dit salg

Så snart din kunde laver en bestilling i webshoppen, vil bestillingen tikke ind i Rackbeat. Her har du så en oversigt over alle tidligere og igangværende salgsordrer – med dertilhørende ordrenummer, kundeinformation, status på bogføring, leveringsdato, beløb m.m. Her kan du se, hvilke webshops Rackbeat kan spille sammen med.

Et samlingspunkt for dit salg
Få værdiskabende indsigter med rapportering baseret på dit salg

Få værdiskabende indsigter med rapportering baseret på dit salg

Nu kan du vinke farvel til mavefornemmelserne, gætværket og regnearkene. 

For med Rackbeat kan du basere din indkøbspolitik på brugerdefinerede salgsrapporter og din aktuelle lagerbeholdning, så du har et optimalt beslutningsgrundlag, der kan forbedre din forretning. 

Du kan nemlig tilgå lageret i realtid med direkte opdateringer på varebevægelserne, få genbestillingsanbefalinger, når varebeholdningen er lav og trække historiske rapporter på indkøb og salg. 

Dermed gør vi din virksomhed mere datadreven og omstillingsparat, da du ikke skal sætte din lid til manuel lagerstyring eller forestillinger om, hvordan salg, varebeholdning og indkøb har set ud.

 

New call-to-action

Gør Rackbeat til din mediator ligesom DelsouX

“Det fede med Rackbeat er: Vi har en webshop, vi har vores lager og så har vi et økonomisystem. Rackbeat sidder så i midten og er en god mediator. Det gør vores arbejde meget intuitivt og nemt. For det snakker sammen med de andre programmer, så vi ikke behøver at have alle de her manuelle transaktioner. Og det sparer os en masse tid.” Qais fra DelsouX.

 

 

Læs hele historien
Gør Rackbeat til din mediator ligesom DelsouX
Cta Image

Se, hvordan Rackbeat passer sammen med din webshop

Med Rackbeats mange integrationer kan du skræddersy din lagerstyring til netop din virksomheds unikke behov.

Rackbeat tilbyder integrationer til de mest anvendte systemer inden for økonomi, POS, fragt og webshop. Du får lagerstyring til WooCommerce, DanDomain og meget mere.

Kunne du tænke dig at se, hvor meget nemmere dine arbejdsgange bliver, når Rackbeat integreres med dit set-up? Så book en gratis præsentation af Rackbeat med en af vores lager-eksperter.

Book en gratis demo