Lagerstyring til din Shopify webshop

  • Opstartssynkronisering af produkter fra Shopify til Rackbeat

  • Live overførsel af salgsordrer fra Shopify til Rackbeat

  • Mulighed for at vælge om varer skal oprettes/vedligeholdes i Rackbeat eller Shopify

  • Understøtter synkronisering af flere Shopify shops (deling af lagerbeholdning)

Integrationen til Rackbeats effektive lagerstyring sikrer, at der aldrig bliver solgt varer online, som ikke er på dit lager.

Det betyder, at når der foretages et salg på din Shopify-webshop, vil salgsordren blive overført direkte fra Shopify til Rackbeat. Ordren bliver så registeret hos lagerpersonalet, så pluk og pak-processen for produkterne kan påbegyndes.

Når salgsordren er overført til Rackbeat, bliver den tilgængelige lagerbeholdning også automatisk reduceret. Herfra sendes der omgående besked til Shopify om den nye lagerbeholdning.

Har du også et økonomisystem f.eks. e-conomic, Billy eller Dinero? Så kan integrationen til Rackbeat anvendes som koblingen mellem webshop og økonomisystem, så alle salg bliver bogført automatisk.

 

Få en gratis præsentation af Rackbeat

Vil du høre mere om, hvordan dine arbejdsgange kan gøres meget lettere, hurtigere og mere automatiseret, når du integrerer Rackbeat med Shopify (og dine andre systemer)?

Så book en gratis præsentation af Rackbeat. Her vil vores kyndige lagerstyringsekspert tegne og fortælle, hvordan Rackbeat kan hjælpe dig – ud fra din virksomheds præmisser og set-up.

New call-to-action

 

Shopify

Hvad er Shopify?

Shopify er en e-handels platform, der lader dig starte, vækste og styre en webshop. Shopify er simpelt at bruge og kræver ingen erfaring i kodning

Du får adgang til domænenavn og branding, indbyggede markedsføringsværktøjer, værktøjer til at håndtere salg, fragt og betaling samt mulighed for at administrerer alle dine salg fra én platform.

Du kan læse mere om Shopify her

Tilbage til integrationer