Lagerstyring til WooCommerce

  • Opstartssynkronisering af produkter fra WooCommerce til Rackbeat

  • Live overførsel af salgsordrer fra WooCommerce til Rackbeat

  • Produkter oprettet/ændret i Rackbeat overføres automatisk til WooCommerce

  • Understøtter synkronisering for flere WooCommerce webshops (deling af lagerbeholdning)

WooCommerce webshop kan integreres med Rackbeat lagerstyringssystem, så du kan udnytte fordelene ved den automatiske overførsel af salgsordrer og lagerbeholdninger. På denne måde optimerer du din lagerstyring, da du sikrer, at der aldrig bliver solgt varer online, som ikke er på lager.

Salgsordrer bliver overført direkte fra WooCommerce til Rackbeat, så de er klar og kan overleveres direkte til pluk og pak.

Når en salgsordre er overført til Rackbeat, bliver den ‘tilgængelige beholdning’ reduceret, og der sendes omgående besked til WooCommerce, om den nye lagerbeholdning.

Rackbeat integrationen kan også bruges som bindeled mellem din webshop og dit økonomisystem, f.eks. e-conomic, Billy eller Dinero. Det sikrer dermed, at dine salg bliver bogført automatisk.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Rackbeat og WooCommerce arbejder sammen – og om alle de fordele samspillet giver dig? Så book en helt gratis, uforpligtende samtale  med en af vores eksperter, der vil vise dig Rackbeat-systemet og besvare alle dine spørgsmål.

 

New call-to-action
WooCommerce

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er det mest populære WordPress e-commerce plugin. Det er et gratis e-handelsplugin, som tillader dig at sælge alt. Bygget til ubesværet integration med WordPress.

Woocommerce er verdens favorit e-handelsløsning, som giver både ejere og udviklere fuldstændig kontrol. Med endeløs fleksibilitet og adgang til hundredvis af gratis og premium WordPress-udvidelser, er WooCommerce nu motor i 30% af alle online-butikker – mere end nogen anden platform.

Du kan læse mere om WooCommerce her

Tilbage til integrationer