Lagerstyring til Ordrestyring

  • Opstartssynkronisering af varer fra Ordrestyring til Rackbeat

  • Overførsel af vareleverandørfakturaer (indkøb) fra Ordrestyring til Rackbeat

  • Overførsel af vareforbrug på ordrer (sager) fra Ordrestyring til Rackbeat

  • Overførsel af nye- og ændrede produkter fra Rackbeat til Ordrestyring eller omvendt

Bruger du Ordrestyring til tids- og materialeregistrering, men mangler overblik over de fysiske beholdninger? Det kan være reservedele, stumper, materialer, som enten er placeret ude på byggepladsen, i skurvognen eller i bilen. Så giver det mening at integrere med Rackbeat.

Integrationen mellem Ordrestyring og Rackbeat overfører automatisk indkøb fra grossister samt vareforbrug på sager direkte til Rackbeat. På den måde får du et komplet overblik over indkøbte varer samt det reelle forbrug på alle sager.

Hvis i oplever, at der bliver købt for meget ind til hver sag, eller i savner overblik over hvilke varer der bliver lagt tilbage i bilen efter en afsluttet opgave – så er sammensætningen af Rackbeat og Ordrestyring løsningen.

Integrationen leveres af Ordrestyring og der kan forekomme en merpris ved opsætning af integrationen.

Ordrestyring

Hvad er Ordrestyring?

Håndværkerens foretrukne sagsstyrings-system. Ordrestyring er udviklet til håndværksvirksomheder, som gerne vil have mere styr på økonomien hele vejen gennem workflowet.

Du kan let oprette og sende tilbud, ordrer og fakturaer samt registrere time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave. Du har altid det fulde overblik over både økonomi og opgaver, så du kan træffe velinformerede beslutninger i det daglige.

Du kan læse mere om Ordrestyring her

Tilbage til integrationer