Lagerstyring til App4Sales

  • Integrationen sikrer en realtidsudveksling af varedata, kundedata og lagersaldo

  • Hver ordre, der afgives i salgsappen og B2B-webshoppen sendes direkte til ordremodulet i Rackbeat

  • I App4Sales kan nye kunder tilføjes og eksisterende kunder opdateres, hvilket synkroniseres direkte til Rackbeat

App4Sales er det perfekte salgsværktøj for sælgere, agenter og repræsentanter under kundebesøg og messer. Placer dine ordrer, både online og offline, scan QR- og stregkoder, registrer nye kunder, tilgå produktkataloget m.m. direkte i appen.

I B2B-webshoppen afgiver kunderne selv deres bestillinger på mobilen, tabeletten eller desktoppen. De kan desuden se deres ordrehistorik og favoritprodukter gennem deres helt eget login.

Realtidsudvekslingen af data betyder, at hver eneste ordre afgivet i salgsappen eller B2B-webshoppen synkroniseres direkte til Rackbeat. Og alle sælgere har altid opdateret information om lagerbeholdningen samt mulighed for at se kundespecifikke priser og valutaer.

Integrationen er erstatter dermed det manuelle arbejde, der normalt kræves for at placere en ordre, hvilket sparer dig for en masse tid, da det øger effektiviteten.

Integrationen leveres af Optimizers.

OBS: $* Da integrationen leveres af en tredjepart, vil der være en meromkostning involveret.

App4Sales

Din salgsapp og e-handelsplatform

App4Sales er en del af Optimizers, der leverer flere e-handelsløsninger. Udover salgsappen og B2B-webshoppen tilbyder Optimizers en e-handelsplatform til B2B, B2C og D2C fra Vendre på den samme ERP-systemforbindelse som App4Sales. Optimizers har også Tweakwise, en add-on til platforme, som optimerer søgemaskinen og øger konverteringerne.

Du kan læse mere om App4Sales her

Tilbage til integrationer