Book en demo

Vi inviterer dig til en helt uforpligtende personlig samtale, hvor du får mulighed for at blive klogere på Rackbeats lagerstyringssystem.

Din forretning i fokus:

Udgangspunktet for samtalen bliver dog din egen forretning. Vi lytter nemlig først og fremmest til dine specifikke behov, så vi kan klæde systemet bedst muligt på til dine arbejdsgange – og ikke omvendt. Det kan være, at produktionsstyring er vigtig for dig? Måske arbejder du med flere lager-lokationer? Eller skal din webshop og dit økonomisystem spille bedre sammen med dit lager? 

Det betyder derfor, at du sætter dagsordenen og tidsrammen. Der er sat 45 minutter af, så der er rigelig tid til spørgsmål. Dermed skåner vi dig for et generisk salgspitch eller en langtrukken skoletime styret af en lærer med støv på stemmebåndet. 

Få Rackbeat helt ind i systemet med en præsentation

Når vi så har hørt lidt om din virksomhed, dit lager og dine arbejdsgange, vil vi give dig en demonstration af vores system baseret på dine behov. Det gør vi, så du får Rackbeats lagerstyringssystem helt ind under huden, i stedet for ind gennem øregangene. 

Kom i gang med Rackbeat

Du kan booke din gratis demo lige nu, så vi kan sætte fart i dine lagerprocesser, dine arbejdsgange og din virksomhed – så du kan få mere tid til din kerneforretning. Du kan også prøvekøre Rackbeat selv ved at oprette en konto, som du kan bruge gratis i 14 dage.

MobileAdds

MobileAdds

MobileAdds er et B2B-selskab, der sælger Apple-baseret reservedele og komponenter til teleforretninger.

Læs mere
Seacom

Seacom

Seacom sælger kommunikationsudstyr til skibe i hele verden, så de kan komme sikkert i havn med mandskab, passagerer og varer.

Læs mere
HC Betonelementer

HC Betonelementer

HC Betonelementer er en produktionsvirksomhed, der laver stærke betonelementer, korngrave og meget andet til kunder, som søger stabilitet og kvalitet.

Læs mere
DelsouX

DelsouX

DelsouX sælger pre-owned tøj og sko fra både high-end og street-wear brands over webshoppen.

Læs mere
Banana CPH

Banana CPH

Banana CPH bekæmper madspild ved at tage imod de overskydende bananer fra danske supermarkeder og omdanne dem til is og kager.

Læs mere
Miniservietten

Miniservietten

Miniservietten er gået fra en tarvelig tavlestyring og en lousy lagerløsning til en teknologisk triumf, da de fandt Rackbeat.

Læs mere
A-hjort

A-hjort

Med et inspirerende sortiment af danskdesignede smykker, heriblandt brandets egne kollektioner, sætter A-Hjort kunden i højsædet.

Læs mere
Scanliving

Scanliving

Hos den danske møbelvirksomhed Scanliving, der siden 1989 har produceret kvalitetssenge til børn og unge, går vækst hånd i hånd med bæredygtighed, sikkerhed og socialt ansvar

Læs mere
Unity-Tech

Unity-Tech

Unity-Tech er en ordreproducerende virksomhed, som servicerer B2B-kunder i elektronikbranchen. Deres kernekompetence er fleksibel og hurtig levering, hvilket afhænger af et effektivt lagerstyringssystem.

Læs mere
Nomia

Nomia

Nomia er en forretning bestående af mere end 50 bogholdere med flere års erfaring. De hjælper deres kunder med at få mere overskud i en travl hverdag og mere overskud på bundlinjen via digitale løsninger.

Læs mere
Vantevo

Vantevo

Efter introduktion til Rackbeat har deres kunder oplevet stigende effektivisering og tidsbesparelse. På basis af deres kunders tilbagemeldinger valgte Vantevo ved udgangen af 2019 at blive Rackbeat-partner.

Læs mere
Melia Food Trade

Melia Food Trade

Melia Food Trade er en B2B engros og handelsvirksomhed, som specialiserer sig i fersk oksekød, og handler i hele Europa. Med en sådan forretning er det enormt vigtigt at have styr på udløbsdatoer, sprogkoder og valutakonti.

Læs mere
Dahl Limited ApS

Dahl Limited ApS

Dahl Limited ApS bruger Rackbeat til, at imødekomme den efterspørgsel på mindre partier, der er på deres møbler. Læs om deres brug af Rackbeat.

Læs mere