Lagerstyring til Plecto

  • Få visualiseret din data fra hele forsyningskæden i ét overskueligt overblik

  • Hold dig orienteret om din forretning på farten, lageret og kontoret med realtime-opdateringer

  • Lav sjove, interne konkurrencer med vores “gamification”-muligheder

Med Plectos integration til Rackbeat, kan du bygge brugertilpassede dashboards, der visualiserer din forretningsdata og KPI’er i realtid.

Du importerer din data direkte fra Rackbeat, hvorefter du kan oprette forskellige oversigter og rapporter, der kan guide dig til at træffe datadrevne beslutninger i afgørende øjeblikke.

Integrationen sørger for, at medarbejdere på tværs af afdelinger forbliver informeret og ved, hvad de skal fokusere på for at nå virksomhedsmålene. Du får nemlig mulighed for at danne en masse forskellige data-visualiseringer; nogle til farten, et til tv-skærmen på lageret, et til kontoret samt visualiseringer til mobilen, tabletten og dit Apple Watch.

Tilmeld dig en 14-dages prøveperiode og test integrationen med Plecto og Rackbeat!

Integrationen leveres af Plecto og der kan forekomme en merpris ved opsætning af integrationen.

Plecto

Hvem er Plecto?

Plecto er en dansk dashboard-software med 100+ integrationer til de mest populære platforme inden for salg, support, telefoni og meget mere. De gør det muligt for dig at kombinere alle dine data fra forskellige kilder i et enkelt system, hvilket sørger for, at du kan handle på de mest afgørende dele af din forretning på et databaseret grundlag.

Det er nemt at forbinde dine datakilder til Plecto. Sig farvel til at spilde tid på manuelt at kopiere regnearksdata. Design dine dashboards uden behov for dataeksperter og opret dine egne visualiseringer på ingen tid.

  • 1,5 millioner dashboards oprettet

  • Kunder i 75+ lande.

  • 27.308 brugere på verdensplan

Du kan læse mere om Plecto her

Tilbage til integrationer