Lagerstyring til PowerOffice Go

Integrationen imellem Rackbeat og PowerOffice Go sikrer dine data vha. følgende:

  • En opstartssynkronisering af dine produkter, leverandører, rabatgrupper, momstakster, kunder, enheder, betalingsbetingelser og projekter fra PowerOffice Go til Rackbeat

  • Nye/ opdaterede produkter, styklister og kunder bliver overført automatisk fra Rackbeat til PowerOffice Go

  • Øjeblikkelige overførsler af ordrer, så snart de har status som bogført, direkte fra Rackbeat til PowerOffice Go

  • At dine salgsfakturaer overføres fra Rackbeat til PowerOffice Go som kladder

Din økonomi- og lagerstyring skal spille sammen, hvis du vil sikre dig en optimal drift af din forretning. Derfor er det utrolig vigtigt, at makkerparret er i overenstemmelse med hinanden. For at de kan være det, har du brug for en problemfri integrationen, som samler og synkroniserer dit lager og regnskab – uden, at du taber din data, såsom fakturaer, ordrer og lagerværdi.

Når du integrerer Rackbeat og PowerOffice Go, bliver alt din lagerdata automatisk overført til dit regnskab i PowerOffice Go. Det betyder, at du slipper for tastefejl, mistet data og andre mindre katastrofer. Desuden vil de to systemer være i stand til kontinuerligt at sende informationer til hinanden, så du altid holdes opdateret.

Integrationen er faciliteret af emonkey, så hvis du brænder inde med nogle specifikke spørgsmål, som du ikke får besvaret på siden, kan du skyde løs her.

PowerOffice Go

Hvad er PowerOffice Go?

PowerOffice Go er et af Norges mest anvendte regnskabssystemer for små- og mellemstore virksomheder, og det giver dig adgang til økonomisk styring med:

  • Fakturering, betaling og løn

  • Tidsregistrering samt ferie- og fraværshåndtering

  • Direkte kobling til alle norske banker

  • Overblik i realtid over tilgodehavender og betalinger

Med PowerOffice Go sørger du for, at pengene altid passer perfekt. PowerOffice Go gør det let for alle små og mellemstore virksomheder at holde balance i regnskaberne og dermed øge mulighederne for vækst og skalering.

Du kan læse mere om PowerOffice Go her

Tilbage til integrationer