Lagerstyring til dit regnskab i e-conomic

Med Rackbeats integration til regnskabssystemet e-conomic bliver din virksomheds lagerdata automatisk overført til dit regnskab, hvilket betyder du slipper for tastefejl, tidsspild og tab af data.

 

Du kan prøve integrationen gratis i 14 dage uden binding, når du opretter et login og kobler e-conomic til Rackbeat under “Apps.”

 

 

New call-to-action

Cta Image

Sådan kommer du godt i gang med dine nye arbejdsgange

1. Vi anbefaler, at alle salg, indkøb, varereguleringer og lagerflyt foretages i Rackbeat. Dvs. alle aktiviteter, der påvirker lagerantallet og finanslagerværdien.

2. Når du opretter kunder, eller ændrer på kundeinformationen, skal det enten ske i Rackbeat eller e-conomic – dvs. ikke i begge systemer.

3. Rackbeat tillader flere decimaler end e-conomic. Men når du opretter integrationen, kan du vælge muligheden “brug faktisk antal ved oprettelse,” således at dine faktiske tal vil fremgå på varens tekstlinje.

4. Til forskel for e-conomic, kan du i Rackbeat kun være logget ind med 1 bruger ad gangen. Derfor skal man tilkøbe brugere, hvis flere medarbejdere skal arbejde i systemet samtidig.

5. Inden du skal integrere Rackbeat til din e-conomic-konto, er det vigtigt, du har styr på, hvilket lagerprincip du skal køre med, enten gennemsnitlig kostpris eller FIFO.

6. Hvis du kører med særpriser i e-conomic, skal du være opmærksom på, at du ikke kan overføre dem direkte fra e-conomic til Rackbeat ved opstartssynkroniseringen. Men vores produktspecialister kan dog guide dig igennem, så du får dine særpriser med over.

Vil du se, hvordan systemerne fungerer med din virksomhed i midten?

Har du brug for at gå et spadestik dybere ned i forskellene og lighederne imellem Rackbeat og e-conomic – ud fra dine specifikke behov?

Så kan du altid booke en præsentation af systemerne. Her vil en Rackbeat-ekspert spørge dig ind til dine arbejdsgange, hvorefter du vil få en online-demo. På den måde er du sikker på, at en integration mellem lageret og regnskabet er det rigtige valg for din virksomhed.

New call-to-action
To systemer i ét arbejdsflow

Med Rackbeat og e-conomic-integrationen får du to systemer, der giver dig ét sammenhængende arbejdsflow for dit lager og regnskab. Selvom systemerne er selvstændige, er de begge brugervenlige, intuitive og så ligner de endda hinanden i layout og logik. Helt konkret giver vi dig:

Synkronisering og strømlining mellem varelager og regnskab

Vi forbinder dine varegrupper og omsætningskonti, så hver gang en salgsordre bogføres i Rackbeat, sendes fakturaen automatisk over i e-conomic enten som kladde eller bogført. Begge systemer understøtter EAN-fakturering og så bliver nyoprettede kunder & varer automatisk overført fra Rackbeat til e-conomic. Dermed slipper du for dobbeltarbejde.

Synkronisering og strømlining mellem varelager og regnskab
Orden i sagerne ved spild og returordrer

Tabes en vare, udløber datoen eller vil kunden sende en ordre retur, kan du lynhurtigt registrere dette i dit regnskab og din lagerbeholdning. Du opretter blot en kreditnota i Rackbeat, som nedskriver varen, og sender den til e-conomic med det samme, så balancen i sagerne er genskabt.

Orden i sagerne ved spild og returordrer
Automatisk justering af din lagerværdi

For at sikre, at din lagerværdi i Rackbeat afspejles korrekt i regnskabet hos e-conomic, får du mulighed for at lave en automatisk opdatering af din lagerværdi på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Når klokken slår 23.59, vil systemerne gå ind og se, om der er forskel på finanslagerværdien i lagersystemet og varelagerkontoen i regnskabsystemet og regulere forskellen så alt stemmer.

Automatisk justering af din lagerværdi

Løbende systemopdateringer, så samspillet bliver endnu stærkere

Vi arbejder hele tiden på at integrere de to systemer endnu tættere. Det betyder, at man nu kan regulere lagerværdier tilbage i tid, overføre sine afdelinger, sende kunde- & vareinformationer frem og tilbage i realtid og meget mere. Følg udviklingen på vores systemopdateringsside, hvor vi har en specifik kategori til e-conomic-opdateringer.

Se vores nye funktioner

Forbind lageret og regnskabet ligesom møbelvirksomheden Dahl Limited

“At Rackbeat kunne integreres med e-conomic var ret vigtigt, fordi vi ikke gad skifte økonomisystem ud. Og så kunne jeg jo se, at der var muligheder for at integrere til webshops og en masse andre ting med det åbne API.

Jeg havde også en idé om, at det skulle integreres med vores logistikpartner, så man ligesom bare kan overføre alt det her forsendelsesdata.” – Dahl Limited ApS

Læs hele historien