Bliv Rackbeat-partner, og giv dine kunder en fremtidssikret og fleksibel lagerløsning

Er du digital konsulent, revisor eller bogholder, får du her en enestående mulighed for at øge dine kompetencer inden for lager og logistik, så du kan blive endnu mere værdifuld for dine kunder. Når du bliver en Rackbeat-partner, surfer du med på den digitale bølge, da du er lige den ekspert som SMV’er leder efter i dag.

Med Rackbeats datadrevne og cloudbaserede lagerstyringssystem får dine kunder nemlig:

  • En effektiv og fremtidssikret styring af deres lager og logistik, da alle deres vigtigste nøgletal og prognoser opdateres i real-time og gemmes sikkert oppe i den digitale sky.
  • Den fleksible lagerløsning. Med vores abonnementer og tilkøbsmoduler kan vi skræddersy systemet til deres arbejdsgange. Og dine kunder kan altid tilkøbe flere moduler i takt med deres forretning vokser. Samtidig kan Rackbeat integreres med det meste styringssoftware, f.eks. din webshop, POS eller dit økonomisystem, da det er bygget på et åbent API.
  • Det komplette overblik over deres indkøb, salg og lagerbeholdning lige ved hånden. På den måde kan dine kunder hele tiden understøtte efterspørgslen samt undgå en tung kapitalbinding på varelageret og dermed booste deres vækst.

Tag Rackbeats certificering, og bliv lager-ekspert på en uge

Hvis du vil dykke dybere ned i Rackbeat, kan du med fordel tage vores Rackbeat-certificering. Certificeringen gennemføres inden for en uge, og når du har færdiggjort den, kan du kalde dig Rackbeat-ekspert.

Du vil dog altid have adgang til vores store bagkatalog fyldt med information om vores lagerstyringssystem. Så selvom du tager vores certificering, vil du aldrig stå alene med spørgsmål, da du altid kan trække på vores viden.

Føler du dig fuldstændig fagkyndig i Rackbeat efter certificeringen, kan du også vælge at stå for onboardingen af dine egne kunder, så de kan tage Rackbeat i brug med det samme.

 

New call-to-action