Bliv certificeret Rackbeat-partner

 

Når du gennemfører Rackbeats online-certificering bliver du en officiel partner af Rackbeat. Det betyder, at du kan rådgive virksomhedsejere og lagerførende virksomheder om digitaliseringen af deres eksisterende setup. Udover at opkvalificere dine rådgivningskompetencer, vil du få følgende:

  • En øget synlighed. Du vil nemlig få mulighed for at blive markedsført via vores certificerede partner-liste.
  • En større tiltrækningskraft. Idet du kan fremvise, at du har opkvalificeret dine evner, og har en større værktøjskasse at vejlede med, vil du skærpe interessen fra eksisterende og nye kunder.
  • En mulighed for at udvide din forretningsmodel. Du vil kunne påtage dig implementeringsopgaver i form af onboardingen af dine kunder til Rackbeats lagerstyringssystem.

 

Du har følgende to muligheder i forbindelse med din Rackbeat-certificering. Dit valg afhænger af dit ønskede formål med certificeringen, og hvor dybt du vil dykke ned i systemet:

Hvad er formålet med din certificering?

 

1. En større viden om systemet 

    • For dig, der ønsker en informerende certificering, hvor du får et øget kendskab til Rackbeat.
    • Ideel til dig, der ønsker en fleksibel læringsoplevelse, der giver dig bedre mulighed for at vejlede dine lagerførende kunder.

 

2. Få kompetencer til at sætte kunder i gang med Rackbeat 

  • For dig, der ønsker en mere uddannende tilgang, så du kan træne kunder i systemet og hjælpe dem godt i gang.
  • Perfekt til dig, der ønsker dybere indsigt og praktisk erfaring med Rackbeat.
  • Her vil du både have mulighed for at modtage online-undervisning eller fysisk oplæring med en Rackbeat-ekspert.

 

Sådan bliver du certificeret Rackbeat-partner

Du starter med at udfylde kontaktformularen. Hvis du vælger formål 1, vil du herefter modtage et link til undervisningsmaterialet, der består af videoer af i alt 5 timers varighed. Videoerne er on-demand.

For en succesfuld gennemførelse af certificeringen skal du løse 3 opgaver med 10-15 spørgsmål i hver opgave.

Du behøver ikke at se undervisningsmaterialet og løse opgaverne med det samme, da du får 7 dage til at gennemføre certificeringen.

Vælger du formål 2, vil du blive kontaktet af os, så vi kan tage en snak om, hvordan du foretrækker at modtage din oplæring.