Gratis assisteret migrering

Vi har udviklet den assisterede migrering særligt til dig, som gerne vil guides sikkert fra dit gamle lagermodul Lager til det nye Lager af Rackbeat.

Her booker du en tid til en samtale, der som udgangspunkt varer ca. 15 minutter, med en af vores dygtige specialister, der sørger for at tage dig trygt med igennem overgangen. På den måde kommer du ordentligt ud på landingsbanen og op i luften med Lager af Rackbeat.

Før dit møde

Inden vores samtale, beder vi dig gøre 3 ting, som gør migreringsprocessen hurtigere og nemmere:

    1. Jeres superbruger skal tilføje Rackbeat (nr. 1306819) som administrator i e-conomic (se her hvordan).
    2. Tilføj Lager af Rackbeat via e-conomic Market (se her hvordan). Efter integrationen mellem economic og Rackbeat har fundet sted, modtager du en mail med titlen ‘Velkommen til Rackbeat’.
    3. Log ind i Rackbeat. Hold musen over dit navn øverst i højre hjørne, gå til ‘Virksomhedsindstillinger’ og tryk på fanen ‘Avanceret.’ Sæt så flueben ved ‘tillad Rackbeat-support adgang til aftale,” for at give vores support adgangsbillet til din konto.

 

Mødet

Når det så er blevet tid til din samtale, vil vores specialist høre dig om, hvordan du arbejder i dit nuværende e-conomic Lager. Det kan være, at du f.eks. har særlige varesamlinger, kategorier, prisgrupper, lokationer, valutaer m.m. På den måde sikrer vi, at du får et setup, som du føler dig helt hjemme i.

Formålet med denne snak er nemlig at identificere dine arbejdsgange, så Lager af Rackbeat kan tilpasses dig, samt sørge for, at du får alt din data sikkert med fra det gamle til dit nye lagerstyringssystem.

Efter dit møde

Bagefter vores samtale, er du godt klædt på til at tage Lager af Rackbeat i brug. Men hvis du gerne vil sættes endnu mere ind i Lager af Rackbeat, kan du med fordel tilmelde dig vores ugentlige webinar “Kom godt i gang med Lager – af Rackbeat,” som vi afholder sammen med Visma e-conomic. Her går vi nemlig i dybden med Rackbeat fra A til Z på en time.

Har du brug for træning i systemet, enten til dig selv eller dine medarbejdere, så har du også mulighed for at tilkøbe et onboarding-forløb med en af vores specialister.

Hvis du bliver i tvivl om noget, når du tager vores lagerstyringssystem i brug, skal du ikke tøve med at spørge vores support om hjælp og vejledning. Desuden har vi et stort helpdesk-univers, hvor du også kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål til vores program.

På den måde sikrer vi os, at du får en god og tryg rejse over til dit nye lagerstyringssystem, og at du ikke skal lede længe efter support, hvis du står med spørgsmål.

Gratis assisteret migrering