Kom godt fra start med Rackbeats opstartspakke

Vores opstartspakke kan vælges som tilkøb, hvis du ønsker ekstra hjælp til opsætning og integration med andre applikationer. Har du lidt mere komplekse behov til din lagerstyring, eller er det første gang, du prøver kræfter med et lagersystem, anbefaler vi, at du tilkøber vores onboarding-forløb. På den måde er du helt sikker på at komme godt fra start.

*Alle priser på hjemmesiden er oplyst excl. moms

Kom godt fra start med Rackbeats opstartspakke

Opstartspakken indeholder:

 

Import af data
Vi sørger for at importere og synkronisere dine data fra andre digitale systemer til Rackbeat (typisk fra et regnskabsprogram, en webshop-platform mv.).

Opsætning af Rackbeat
Vi sikrer, at du får den optimale brugeropsætning i Rackbeat, der matcher netop dine behov.

Oplæring
Du modtager en grundig gennemgang og træning i Rackbeat fra vores onboarding-team, så du føler dig godt klædt på til at tage dit nye lagersystem i brug.

Integrering til andre softwareprogrammer
Vi sikrer, at dit lager bliver sat korrekt op til webshop, kassesystemer, regnskabsprogram med mere, så dine digitale systemer taler korrekt sammen fra første dag.

9999 DKK

 

New call-to-action

Hvorfor vælge Rackbeats opstartspakke

Nogle virksomheder oplever, at det kan være en overvældende proces, både teknisk og tidsmæssigt, selv at skulle stå for den praktiske opsætning af Rackbeat og samtidig opsætte integrationen til virksomhedens øvrige softwareprogrammer. 

Vi har derfor sammensat en opstartspakke, hvor vores dygtige onboarding-team sørger for, at alt data bliver overført korrekt og tilpasser Rackbeat til dine specifikke behov. Dermed sikrer vi os, at du som bruger kan tage et fuldt integreret lagerstyringssystem i brug fra første dag, uden tekniske vanskeligheder. 

Du modtager samtidig en grundig introduktion til alle relevante funktioner i Rackbeat, så du føler dig godt klædt på til at komme i gang med at bruge dit nye lagerstyringssystem. 

Det spiller bare

Det er en ny verden for os at have så meget orden i vores lager. Det har virkelig gjort vores arbejdsgange nemmere, og har fjernet en masse manuelle processer. Jeg er meget tilfreds med måden, Rackbeat er integreret på. Det spiller bare.

A-hjort – Mikkel Vestergaard

Fantastisk funktionalitet!

Rackbeat er interessant i forhold til de ting, som systemet kan. Det er dér, styrken ligger. At man kan håndtere mange varenumre, stregkoder og varesamlinger. Derfor vil jeg anbefale andre at bruge Rackbeat.

Scanliving – Thomas Bargum

Effektivt Warehouse Management!

Rackbeat er nu vores uovertrufne ‘nr. 1 løsning’, når det kommer til effektiv lagerstyring. Vores kunder er meget tilfredse med det intuitive design og den innovative funktionalitet.

Vantevo – Steiner Mc Shane