Lagerstyring til SmartWeb/DanDomain

  • Opstartssynkronisering af produkter fra SmartWeb/DanDomain til Rackbeat

  • Live overførsel af salgsordrer fra SmartWeb/DanDomain til Rackbeat

  • Mulighed for at vælge om varer skal oprettes/vedligeholdes i Rackbeat eller SmartWeb/DanDomain

DanDomain til Rackbeat er en skræddersyet software løsning, der effektivt automatiserer og forenkler styringen af ordrer mellem din Dandomain webshop og Rackbeats lagersystem. Denne integration er designet til at optimere din forretningsproces og sikre en gnidningsløs ordrehåndtering.

Sådan fungerer sammenspillet imellem de to systemer

 

Overførsel fra Dandomain til Rackbeat

Når en kunde afgiver en ordre i din DanDomain-webshop, overføres ordren til Rackbeat
og vises automatisk i dit salgsordre-overblik. Dette sikrer samtidig, at din lagerbeholdning bliver opdateret.

Efter at ordren er blevet overført til Rackbeat, kan du herefter behandle ordren på lageret og altså plukke, pakke og sende den afsted til kunden.

Synlig status i DanDomain

For at give dig fuld kontrol og gennemsigtighed markeres de overførte ordrer som “Under behandling”’ i din DanDomain-webshop. Det gør det nemt for dig at identificere, hvilke ordrer der er blevet sendt til Rackbeat, og det sikrer, at du altid er i stand til at holde styr på, hvor i processen de befinder sig. Afhængigt af opsætningen, kan vi ændre ordrens status i DanDomain til “afsendt,” når forsendelsen har fået et T&T-nummer. Dermed modtager dine kunder opdaterede oplysninger om deres ordrer og forsendelsesstatus.

Skræddersyet løsning

Din virksomhed har måske specifikke krav til jeres ordrehåndtering. Kontakt os endelig, så vi kan arbejde sammen med dig og danne en skræddersyet løsning.

Med “DanDomain til Rackbeat” får du en pålidelig, effektiv og fleksibel løsning til at håndtere dine ordrer. Lad vores integration hjælpe dig med at optimere og automatisere din ordrehåndtering, så du kan levere en endnu bedre kundeoplevelse.

Integrationen leveres af IEX og InteGreat.

OBS: $* Da integrationen leveres af en tredjepart, vil der være en meromkostning involveret.

Vil du se, hvordan Rackbeat og SmartWeb/DanDomain kan spille sammen?

Det er en god idé at få set, hvordan Rackbeat virker – og lige høre, hvordan integrationen mellem de to systemer kan gøre dine arbejdsgange meget lettere.

Derfor tilbyder vi dig en gratis demo, hvor en af vores lager-eksperter tegner og fortæller, så du kan opleve, hvad systemerne kan i samspil.

 

New call-to-action
SmartWeb by DanDomain

Hvad er SmartWeb/DanDomain?

SmartWeb gør det nemt for dig at starte en webshop. De tilbyder dig et smart og funktionsrigt webshop-system, som giver dig fuld kontrol og stor designfrihed. Ikke teknisk anlagt? Frygt ikke – med SmartWeb behøver du nemlig ikke at kunne kode for at lave en webshop.

  • Gratis dansk support, hosting og opdateringer

  • Hjemmesidesystem og hosting

  • Webshop løsning

  • B2B webshop

Alt du skal gøre, er at oprette dine produkter, tekster og vælge design, så sørger de for alt det tekniske (hosting, drift, opdateringer og backup)

Du kan læse mere om SmartWeb by DanDomain her

Tilbage til integrationer