Lagerstyring til SmartWeb/DanDomain

  • Opstartssynkronisering af produkter fra SmartWeb/DanDomain til Rackbeat

  • Live overførsel af salgsordrer fra SmartWeb/DanDomain til Rackbeat

  • Mulighed for at vælge om varer skal oprettes/vedligeholdes i Rackbeat eller SmartWeb/DanDomain

Bruger du SmartWeb/DanDomain til din webshop?

Så kan du nemt og hurtigt koble din webshop sammen med Rackbeat lagerstyringssystem. Du opnår fordele som automatisk overførsel af salgsordrer og lagerbeholdninger, så der aldrig bliver solgt varer online, som ikke er på lageret.

Dine salgsordrer bliver overført direkte fra SmartWeb/DanDomain til Rackbeat, så de kan overleveres direkte til lagerpersonalet for pluk og pak af produkterne.

Når en salgsordre er overført til Rackbeat bliver den tilgængelige beholdning reduceret og der sendes omgående besked til SmartWeb/DanDomain om den nye lagerbeholdning.

Har du også et økonomisystem (ex. e-conomic, Billy eller Dinero), som du bruger i hverdagen? Så kan Rackbeats integration anvendes som koblingen mellem webshop og økonomisystem, så alle salg bliver bogført automatisk.

Læs mere om integrationen her. 

 

Vil du se, hvordan Rackbeat og SmartWeb/DanDomain kan spille sammen?

Det er en god idé at få set, hvordan Rackbeat virker – og lige høre, hvordan integrationen mellem de to systemer kan gøre dine arbejdsgange meget lettere.

Derfor tilbyder vi dig en gratis demo, hvor en af vores lager-eksperter tegner og fortæller, så du kan opleve, hvad systemerne kan i samspil.

 

New call-to-action
SmartWeb/DanDomain

Hvad er SmartWeb/DanDomain?

SmartWeb gør det nemt for dig at starte en webshop. De tilbyder dig et smart og funktionsrigt webshop-system, som giver dig fuld kontrol og stor designfrihed. Ikke teknisk anlagt? Frygt ikke – med SmartWeb behøver du nemlig ikke at kunne kode for at lave en webshop.

  • Gratis dansk support, hosting og opdateringer

  • Hjemmesidesystem og hosting

  • Webshop løsning

  • B2B webshop

Alt du skal gøre, er at oprette dine produkter, tekster og vælge design, så sørger de for alt det tekniske (hosting, drift, opdateringer og backup)

Du kan læse mere om SmartWeb/DanDomain her

Tilbage til integrationer