Forestil dig at spare tonsvis af timer og kroner ved at optimere din lagerstyring!

Udfordringen med lappeløsninger

Manuel eller mangelfuld lagerstyring er tidskrævende og fejlbehæftede. For dels er regneark ressourcekrævende at holde opdaterede, udover at være besværlige at navigere i. Og dels følger der ikke de nødvendige funktioner med, som skal til for at drive effektiv lagerstyring, når du forsøger at styre dit lager gennem ERP-systemet, kassesystemet eller webshoppen. Begge styreformer vil resultere i mistede penge, tid og kunder, uanset om du driver engros- eller detailhandel.

 

Book tid til en præsentation her

Derfor skal du prøve et dedikeret lagersystem

Et dedikeret lagersystem opdaterer automatisk din varebeholdning og lagerværdi, når der er registreret et indkøb eller salg. Dermed skal du hverken brænde tid eller penge på denne vigtige del af lagerstyringen. Derudover får du en række fordele, der gør, at du kan bestille de varer hjem, du tjener penge på, til tiden samt samle alle dine salgskanaler i et overskuelig oversigt, så du undgår fejl og forsinkelser. Se videoen for at få den fulde indsigt i, hvordan et dedikeret lagersystem gavner din forretning og bestil en gratis præsentation af Rackbeat.

 

Cta Image

Rackbeat: Din lagerløsning

Rackbeat tilbyder et brugervenligt, cloud-baseret lagerstyringssystem, der reducerer manuel indtastning, minimerer fejl og automatiserer din hverdag. 

Rackbeat giver dig blandt andet:

1. En komplet oversigt over dine varer med realtidsopdateringer på lager- og ordrestatussen.

2. Mulighed for at bestille varer, registrere modtagelser og håndtere leverandørfakturaer.

3. Det fulde salgsoverblik over både manuelt oprettede ordrer og kundeordrer, der er synkroniseret fra din webshop eller POS.

4. Detaljerede rapporter om finanslagerværdi, genbestillinger, indkøbs- og salgsstatistikker.

Se selv, hvordan Rackbeat kan hjælpe dig

Er du klar til at optimere din lagerstyring og spare tid og penge? Book en gratis præsentation med en specialist i dag og oplev, hvordan Rackbeat kan gøre en forskel for din virksomhed.

Book tid til en præsentation her

Få succes med Rackbeat ligesom:

15298VSL

MobileAdds

MobileAdds er et B2B-selskab, der sælger Apple-baseret reservedele og komponenter til teleforretninger.

Læs mere
10967VSL

Banana CPH

Banana CPH bekæmper madspild ved at tage imod de overskydende bananer fra danske supermarkeder og omdanne dem til is og kager.

Læs mere
1345VSL

Dahl Limited ApS

Dahl Limited ApS bruger Rackbeat til, at imødekomme den efterspørgsel på mindre partier, der er på deres møbler. Læs om deres brug af Rackbeat.

Læs mere
12435VSL

DelsouX

DelsouX sælger pre-owned tøj og sko fra både high-end og street-wear brands over webshoppen.

Læs mere
13303VSL

Seacom

Seacom sælger kommunikationsudstyr til skibe i hele verden, så de kan komme sikkert i havn med mandskab, passagerer og varer.

Læs mere
1366VSL

A-hjort

Med et inspirerende sortiment af danskdesignede smykker, heriblandt brandets egne kollektioner, sætter A-Hjort kunden i højsædet.

Læs mere