Få adgang til serienummmerstyring

Har du brug for at kunne tracke dine produkter helt præcist?

Tag din lagerstyring et skridt videre, og gør arbejdet med håndteringen af varer meget nemmere med vores modul til serienummerstyring.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke funktioner du får adgang til, og hvordan tillægsmodulet kan bidrage til at optimere din lagerstyring

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med serienummerstyring her.

Du kan til enhver tid tilkøbe serienummerstyring til dit premium-abonnement.

Sådan prøver du tillægsmodulet

 

Når du trykker på “Prøv en gratis demo”, vil du først skulle oprette et login, hvorefter du får tilsendt et aftalenummer. Du får dermed adgang til hele systemet – og ikke til det specifikke tillægsmodul i første omgang.

For at få adgang til tillægsmodulet, skal du holde musen over dit brugernavn i højre hjørne og gå ind i “Brugerindstillinger.” Tryk så på “Tilføjelsesmoduler” i venstre side. Herinde har du så mulighed for at installere tillægsmodulet.

OBS: Hvis du allerede har en aktiv Rackbeat-bruger, og gerne vil prøve tillægsmodulet, skal du oprette en ny gratis bruger. Følger du ovenstående anvisning med din eksisterende konto, vil du nemlig blive registreret som aktivt betalende.

Er du i tvivl om, hvordan du installerer tillægsmodulet eller får det til at passe til dine arbejdsgange, kan du altid række ud til en af vores lager-eksperter, der vil tage dig igennem Rackbeat.

 

Book en gratis demo

Serienummerstyring

199 DKK

måned per bruger

Tracking af hvert enkelt produkt

Sporbarhed af indkøb/salg

Styre hvilke unikke produkter kunden har købt

Styring af garantier

Prøv systemet gratis

Tracking af unikke produkter

Med produkt-tracking vil du altid have et overblik over, hvor hvert enkelt produkt befinder sig. Du kan se, hvilke serienumre du har på lager, og hvilke serienumre, der er solgt på hvilke fakturaer.

Sporbarhed af indkøb og salg

Få overblik over, hvilke serienumre, der er solgt på hvilke fakturaer. Du har også mulighed for at registrere, hvilken leverandørfaktura et serienummer er indkøbt på. På denne måde opnår du total sporbarhed i forhold til både køb og salg.

Spor unikke produkter med serienummerstyring 

Ved brug af serienummerstyring er der aldrig tvivl om, hvilket unikt produkt en kunde har købt. Dette giver dig mulighed for præcis sporing af et konkret produkt og gør det meget nemmere at holde styr på kundens gældende garantier.

Styring af garantier

Når en vare sælges, registreres serienummeret på fakturaen enten manuelt eller ved at scanne det. Det gør det muligt for dig at genfinde en faktura med et bestemt serienummer, og hjælper dig med at holde styr på dine garantiforpligtelser.