Opret, afsend og hold øje med salgsordrerne

Du kan nemt oprette, afsende og følge dine salgsordrer fra Rackbeat. Tilføj kunden, varerne, leveringsdatoen,  print følgesedlen & plukkelisten, bekræft forsendelsen m.m.

 

Det skal helst være så nemt og overskueligt som muligt at registrere og følge dine salgsordrer. Du skal nemlig ikke bruge for meget tid på manuelle processer, men i stedet fokusere på det vigtigste for din forretning – nemlig flere salg. I Rackbeat kan du oprette og afsende dine ordrer simpelt, med relativt få klik, samt holde øje med alle dine salgsordrer – uanset om du vælger basis- eller premium-abonnementet.

 

 

Opret, afsend og hold øje med salgsordrerne

Simplificer dine salgsordrer med Rackbeats ordrestyring

Der er flere forskellige måder at gøre det på, og du kan læse nærmere om dem her. Dog er der to måder at arbejde med salgsordrer på, der hyppigst går igen hos vores kunder. I den første bliver din salgsordre behandlet i din webshop. Her vil dine salgsordrer fra webshoppen så fremgå under ordreoversigten i Rackbeat, når din webshop og dit lagersystem er integrerede.

 

Du kan som nævnt også klare ærterne selv fra Rackbeat af:

 

Her vælger du først kunden fra din kundeliste, dernæst varerne på produktlinjen eller varesamlingslinjen, så skriver du en eventuelt en ønsket leveringsdato, måske tilføjer du en note, før du bekræfter salgsordren, hvorefter kunden kan modtage en ordrebekræftelse.

 

Når du så er klar til at pakke varerne, går du ind og laver en forsendelse, hvor du plukker varerne fra plukkelisten, printer samt afsender en følgeseddel og bekræfter, at ordren er klar til at blive sendt afsted. Og du kan endda klare faktureringen med det samme.

 

Tilbage til funktioner