Fakturering

Få det fulde overblik over alle dine fakturaer. Med Rackbeat kan du kan både oprette leverandør- og kundefakturaer samt overføre dem til bogføring i dit økonomisystem.

 

Det er meget vigtigt at have orden i faktureringen, når du bestiller varer hjem og skyder salgsordrer afsted. For en faktura kan nemt forsvinde i slipstrømmen. Og det kan være svært at huske, hvilken faktura, der hørte til en bestemt ordre flere måneder tilbage. Samtidig skal du have et tæt bånd mellem ordrebehandlingen og dit regnskab, så din revisor ikke kommer efter dig. Med Rackbeat får du det fulde overblik over fakturaerne og mulighed for at oprette alle de leverandør- og kundefakturaer, du har lyst til, samtidig med, at bogføringen i dit økonomisystem er få klik væk.

Fakturering

Gør din revisor og dine kunder glade med Rackbeats fakturering

Kundefakturering 

 

Du finder dine fakturaer i to af Rackbeats hovedfaner: salg og indkøb. Under salg har du en oversigt over alle dine bogførte og ikke bogførte kundefakturaer, hvor du kan tilgå information såsom ordrenumrene, kunderne, bogføringsstatus, leveringstatus på ordren m.m. 

 

Du har mulighed for at gensende eller oprette en ny faktura fra denne oversigt. Her indsætter du først produkterne, før du afsender fakturaen til kunden og bogfører den i systemet, hvorefter den så overføres til dit økonomisystem. Når fakturaen er bogført, vil varerne, der indgik i ordren, så blive trukket fra din lagerbeholdning, og din faktura vil fremgå i faktureringsoverblikket.

 

Men du kan også afsende din faktura i forlængelse af, at du opretter en kundeordre. Her trykker du “opret faktura” og vælger imellem at fakturere alle varerne eller kun de afsendte –  i det tilfælde, at du ikke har mulighed for at sende alle varerne på ordren samtidig.

 

Leverandørfakturering

 

Går vi så til indkøbsfanen, finder du en oversigt over alle dine leverandørfakturaer. Her fremgår samme information som ved kundefakturaerne – blot med en direkte adgang til dine leverandører fremfor dine kunder. Du kan enten oprette en leverandørfaktura gennem en indkøbsordre eller helt fra bunden – f.eks. hvis du ikke har indkøbsordren i systemet. Selvom de fleste informationer allerede er defineret fra bestillingen, kan du oprette ekstra fakturalinjer, hvis du f.eks. skal tilføje fragt på ordren. 

 

Brug for EAN-fakturering?

 

Hvis dit økonomisystem bliver leveret af e-conomic, kan du også anvende EAN-fakturering i Rackbeat. Med EAN-fakturering sendes dine fakturaer direkte til kundens IT-system i stedet for e-mail eller post. Du kan læse mere om EAN-fakturering i Rackbeat her

 

Du får adgang til Rackbeats faktureringsmuligheder både med basis- og premium-abonnementet.

 

Tilbage til funktioner