Dropshipping

Rackbeats dropshipping-funktion gør det nemt for dig at sælge dine varer – helt uden, at du behøver at drive eget lager eller være i direkte kontakt med produkterne.

 

Det kan være ressourcekrævende at have eget lager. Der er nemlig en del omkostninger forbundet i form af huslejen, den daglige drift og varebevægelserne. Derfor er dropshipping en fantastisk mulighed for at lette nogle af udgifterne og administrationen af vareflowet. Dog kræver det, at du har en tæt forbindelse til dine leverandører. Og det får du med Rackbeats dropshipping-funktion, der knytter salgsordrerne sammen med leverandørens lager.

Dropshipping

Sådan behandler du en dropshipping-ordre i Rackbeat

Du starter med at oprette dine leverandører og de produkter, du udbyder i din webshop eller forretning. Herfra er det egentlig samme fremgangsmetode, uanset om du opretter dine salgsordrer manuelt eller de automatisk tikker ind fra webshoppen:

 

For når salgsordren er modtaget, eller du selv har udfyldt den, vil den lægge sig i din ordreoversigt. Her skal du så gå ind og konvertere kundens salgsordre til en indkøbsordre, hvorfra du kan vælge din leverandør og dropshipping-funktionen. I stedet for din egen leveringsadresse, som du ville skulle skrive på, hvis du drev dit eget lager, skal du i stedet indtaste slutkundens adresse. På den måde slipper du for at skulle håndtere varen selv, men kan høste frugterne fra den gode service.

 

Dropshipping-funktionen kan benyttes både af basis- og premium-brugere.

 

Tilbage til funktioner