Den fulde produktionsoversigt

Opret en produktionsordre, bestil varer hjem direkte fra ordren og hold øje med alle igangværende og afsluttede kundebestillinger i Rackbeat.

 

Der er en del processer, som skal spille godt sammen, når du driver en effektiv produktion. Du skal f.eks. bestille råmaterialer hjem i tide, sammensætte dem med styklister til de rigtige produktionsordrer og sørge for, at de bliver sendt afsted til tiden. Og halter ét led, enten fordi du styrer din produktion manuelt i regneark eller systemer, der ikke taler sammen, sænkes hele gennemløbstiden i din produktion. Rackbeat holder derimod hjulene i bevægelse og giver dig den fulde oversigt over produktionen.

Den fulde produktionsoversigt

Hold gang i produktionshjulene og øje med ordrerne

Så snart du modtager en kundebestilling på en specifik færdigvare, kan du gå ind og oprette en produktionsordre. Her vælger du styklisten med alle de nødvendige delkomponenter, antallet af færdigvarer, der er bestilt, den produktionsansvarlige samt en forventet start- og leveringsdato.

 

Opdager du så, at der mangler nogle råmaterialer på lageret før, at produktionsordren kan igangsættes, har du mulighed for at oprette en bestilling hos din leverandør direkte fra produktionsordren. På den måde går processen aldrig helt i stå.

 

Nu kan du få det forkromede overblik over alle dine igangværende og afsluttede produktionsordrer. Når du klikker på “Produktion” under varerfanen, vil du nemlig se dit ordrenumrene med dertilhørende styklister, kunder, medarbejdere, statusser for produktionerne og de forventede leveringsdatoer. Oversigten strømliner således hele din produktion fra start til slut.

Den fulde produktionsoversigt er en funktion, der kun følger med, når du køber vores premium-abonnement.

 

Tilbage til funktioner