Brugertilpassede oversigter

Med Rackbeat er du ikke underlagt et standardiseret, fastlåst system. Du kan nemlig tilpasse vores produkt-, indkøbs og salgsoversigter efter præcis dine behov – med den information, der er vigtig for din forretning.

 

Ingen arbejdsgange er 100% ens – hverken for virksomheder eller medarbejdere. Nogle handler i forskellige valutaer. Andre skal hurtigt kunne få overblik over varernes serienumre. Og måske har du brug for at se et produkts standardlokation eller en rabatgruppe. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Rackbeat imødekommer netop behovet for at kunne forme egne arbejdsgange med vores brugertilpassede oversigter.

Brugertilpassede oversigter

Vælg præcis den information, du har brug for, i Rackbeats oversigter

Der er så godt som fri leg, når der kommer til at tilpasse dine dashboards og oversigter, da der både er en masse filtreringsmuligheder og oversigter at gå i kast med. Men man kan sige, at du har tre hovedfaner, hvori de vigtigste oversigter med brugertilpasning ligger: nemlig Varer, Indkøb og Salg.

 

Under “Varer” kan du f.eks. få det komplette overblik over dine produkter, dine styklister, produktioner, varereguleringer m.m. Hvis vi dykker lidt ned i produktoversigten, kan du vælge at få vist alt fra salgspris, kostpris og lagerbeholdning til varekode, primær leverandør og vægt – med MEGET mere.

 

I fanen “Indkøb” kan du under dine bestillinger vælge at se, om et indkøb er faktureret, modtaget, accepteret, kvalitetssikret, har en ønsket leveringsdato m.m.

Du vil under salgsfanen kunne tilgå alle dine salgsordrer, hvortil du bl.a. kan knytte information om leveringsbetingelserne, ordrestatus, dækningsbidraget, leveringsdato m.m. Der er et hav af filtreringsmuligheder, og det vil måske give bedst mening for dig, hvis du selv tog en rundtur i Rackbeat, så du kan få en fornemmelse af, hvordan systemet kan tilpasses netop dine arbejdsgange.

 

 

Både basis- og premium-abonnementet giver dig mulighed for at tilpasse dine oversigter.

 

Tilbage til funktioner