Bestil varer hjem med indkøbsstyring

Med Rackbeats indkøbsstyring kan du bestille nye varer hjem, få den fulde oversigt over dine leverandører, indkøb og fakturaer samt registrere varemodtagelser.

 

Så snart varebeholdningen er ved at være lav, er det tid til at få bestilt nye varer hjem. Det kan tage sin tid, hvis du er underlagt at skulle grave mailkorrespondancen mellem dig og leverandøren frem eller må forsøge at komme igennem telefonlinjen til en grossist. Men du behøver ikke bruge en masse tid i din indbakke eller telefonkøen med Rackbeats indkøbsstyring.

Bestil varer hjem med indkøbsstyring

Bestil, få overblikket over og registrer varer med Rackbeats indkøbsstyring

Med få klik kan du bestille varer hjem direkte fra din leverandør. Efter du har valgt varerne og angivet en ønsket leveringsdato, kan du så tilgå bestillingen inde i din indkøbsoversigt, hvor du kan holde et vågent øje med den. Herinde ser du også alle ordrenumrene, statusser på faktureringen, om ordrene er delvist eller helt leveret, det totale beløb samt hvilke medarbejdere, der har godkendt dine bestillinger. Når dine indkøb så er ankommet til lageret, kan du gå ind under bestillinger og registrere en hel eller delvis varemodtagelse – alt efter om alle varerne er ankommet i samme ombæring. Herefter vil varerne så blive lagt oven i din lagerbeholdning, så den stemmer.

 

Udover det, får du også en oversigt over alle dine leverandører og leverandørfakturaer. I leverandøroversigten kan du tilføje vigtig information såsom CVR-numre, e-mails, telefonnumre, valutakurser og momzoner, så du altid har dine indkøbsaftaler på det rene.

 

Du kan benytte indkøbsstyringen både med basis- og premium-abonnementet.

 

 

Tilbage til funktioner