Lagerstyring til Amero

  • Automatisk overførsel af lager og produkter mellem kassesystem og Rackbeat i realtid

  • Automatiserede processer ifm. varemodtagelse og -oprettelse

  • Et fyldestgørende overblik over dine forskellige lagerlokationer

  • Et lager, der kontinuerligt synkroniserer med dit kassesystem

Med en integration imellem dit Amero kassesystem og Rackbeat bliver din data automatisk overført mellem kassesystemet og din backend i Rackbeat – ligegyldigt hvor du foretager dine ændringer. På denne måde kan du døgnet rundt få online adgang til din lagerbeholdning, og dermed få et fyldestgørende, aktualiseret overblik.

Integrationen kan hjælpe dig med at automatisere flere arbejdsprocesser i din virksomhed – og du bliver fri for dobbeltarbejde. Eksempelvis oprettes dine produkter automatisk på dit kassesystem, når du opretter dem i Rackbeat, så du er fri for at oprette varen to forskellige steder.

Integrationen mellem dit kassesystem og Rackbeat kan blive din nye bedste ven. Den automatiserer et væld af forskellige processer herunder alt fra indkøb til salg og bestilling af varer, organisering af lager, pakning, varemodtagelse og returvarer – så du sparer tid og ressourcer.

Vær opmærksom på følgende, hvis du arbejder med Rackbeat og e-conomic via Amero-integrationen

1. Alle fakturaer skal oprettes i Rackbeat og overføres til e-conomic. Det vil altså sige, at man ikke kan overføre fakturaer den anden vej rundt – fra e-conomic til Rackbeat. 

2. Det gamle lagermodul, Lager af e-conomic, må ikke være aktiveret i e-conomic.

 

Integrationen leveres af Amero.

OBS: $* Da integrationen leveres af en tredjepart, vil der være en meromkostning involveret.

Amero

Hvad er Amero?

Amero har siden 2011 leveret kassesystemer med FlexPOS software til alt fra helt små butikker til større kæder med butikker og webshops. Det er en solid, dansk virksomhed med dansk support og danskudviklet software. Amero har en dyb, teknisk og faglig viden, så de kan hjælpe fra både den enkelte butik til de helt store kæder.

  • Rådgiver dig ærligt til den bedste løsning og følger implementering helt til dørs

  • Leverer simple og brugervenlige kassesystemer med integration til de bedste softwareløsninger inden for ERP, webshops, lagerstyringssystemer

  • Solid kassesoftware fra FlexPOS, som er gennemtestet i flere tusinde forretninger. Der er utallige muligheder, så det kan tilpasses til lige præcis dine behov og ønsker

  • Tager telefonen i gns. inden for 10 sekunder. Du kan derfor hurtigt få hjælp, hvis du har spørgsmål, gerne vil have sparring på, hvordan Amero kan understøtte udviklingen af din forretning eller hvis du blot gerne vil vide, hvordan du ændrer indstillinger på kassen

Hos Amero er kundernes succes i højsædet, og fokus er derfor på at følge kunden helt til dørs. Amero har kunder i mange brancher, og har selv stået på den anden side af bordet, så de hvad der skal til for, at kunderne lykkes med deres forretning. Hos Amero har man mulighed for at integrere sit kassesystem til en lang række forskellige systemer, som f.eks. økonomisystem, ERP-system, webshop, lagerstyringssoftware, betalingsløsninger og mere, som gør det muligt at drive en succesfuld forretning uden at drukne i administration.

Du kan læse mere om Amero her

Tilbage til integrationer