Gør dit lager mere mobilt

Effektiviser arbejdsgangene med Rackbeats mobilapp (Prøv den gratis frem til 01/10 2023)

På dit varelager har lagermedarbejderen ikke nødvendigvis de samme funktionalitetsbehov som lagerchefen, hvorfor vi har udviklet et tillægsmodul specifikt til lagermedarbejderens arbejdsgange.

Lagerbrugeren giver dig nemlig adgang til Rackbeats mobilapp, så det bliver nemmere for både iPhone- og Android-brugere at holde styr på lageret. Med et enkelt klik på Rackbeat-ikonet på din telefon kan du nemlig plukke, pakke og registrere varer, lave lageroptælling samt udføre lagerreguleringer, så lagerarbejdet og -administrationen kan klares på farten.

Appen opdateres løbende og sørger for en problemfri integration med administrationen, så du kan vinke farvel til manuelle, papirbaserede lagerprocedurer og sige goddag til en glidende, digital arbejdsproces.

Du har også gratis adgang til mobilappen med Premium-pakken – dvs. 1 mobilbruger pr. Premium-bruger. Logger du på med samme bruger fra to enheder, vil den ene enhed miste adgangen. Så hvis flere medarbejdere skal have adgang til en mobilbruger, eller hvis Rackbeat-applikationen skal benyttes samtidig med mobilappen, skal du altså enten tilkøbe en premium-bruger (399 kr/md) eller en lagerbruger til (149 kr/md).

Du kan downloade appen i App Store, hvis du har iPhone, og i Google Play, hvis du har iPhone.

Du kan til enhver tid tilkøbe en lagerbruger, uanset om du har et basis- eller premium-abonnement

Lagerbruger

149 DKK

måned per bruger

Adgang til mobilappen

Tillæg til Basis og Premium

Mobil- og scannervenligt interface

Stregkodescanning og lageroptælling

Modtag og send ordrer

Lagerregulering

Prøv det gratis

Effektiv pluk og pak

Du kan nemt og hurtigt plukke og pakke ordrerne fra lageret direkte på din smartphone under fanen “pluk & pak.” Plukkelisterne og følgesedlerne er dermed lige ved hånden, så du ikke skal bruge tid på at gå frem og tilbage fra bærbar til lagerhylde. Når hele ordren er plukket og pakket, vil statussen på ordren automatisk blive opdateret i Rackbeat, så den er klar til afsendelse.

Hurtig lageroptælling og -reguleringer

Med mobilappen kan du eller dine medarbejdere optælle eller justere lageret direkte fra smartphonen under fanerne “Optælling” og “Reguleringer.” Det gør det nemt at skabe overblik over de varer, som virksomheden har liggende. Med en direkte tilkobling til jeres Rackbeat-aftale, vil oplysningerne automatisk være tilgængelige i det samlede lageroverblik.

Fuldstændig styr på varemodtagelser og bestillinger

Du kan også let registrere dine varemodtagelser fra mobilen, så snart kasserne eller pallerne med varer leveres til dig, under fanen “Modtag.” Du får også en meget overskuelig oversigt over dine bestillingsordrer, leverandører og de ønskede leveringsdatoer.