Giv dine lagermedarbejdere en ekstra hånd

Vil du gerne gøre hverdagen lidt nemmere?

På dit varelager har lagermedarbejderen ikke nødvendigvis de samme funktionalitetsbehov som lagerchefen, hvorfor vi har udviklet et tillægsmodul specifikt til lagermedarbejderens arbejdsgange.

Vores lagerbruger tillægsmodul er en enkel måde at reducere fejl, spare tid og gøre hverdagen nemmere for lager- og logistikmedarbejdere.

Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med et tillægsmodul her.

Du kan til enhver tid tilkøbe en lagerbruger uanset, om du har et basis eller premium abonnement

Lagerbruger

149 DKK

måned per bruger

Tillæg til Basis og Premium

Mobil- og scannervenligt interface

Stregkodescanning og lageroptælling

Modtag og send ordrer

Lagerregulering

Prøv det gratis

Pluk og pak
Når dine medarbejdere skal plukke ordrer fra lageret, så kan de med en lagerbruger direkte på en smartphone eller scanner, sikre hurtig og korrekt behandling af alle ordrer. Pluklisten vil være lige i hånden og med muligheden for stregkode scanning, fjernes de tidskrævende manuelle processer. Når hele ordren er plukket og pakket, så vil statussen på ordren automatisk blive opdateret i Rackbeat, så den er klar til afsendelse.

Lageroptælling/justering/status
Med lagerbruger tillægsmodulet kan dine medarbejdere optælle eller justere lageret direkte på en smartphone eller scanner. Det gør det nemt at skabe overblik over de varer, som virksomheden har liggende og, med en direkte tilkobling til jeres Rackbeat bruger, vil oplysningerne automatisk være tilgængelige i det samlede lageroverblik.

Lagerflyt
Lagerbrugeren gør det enkelt og hurtigt at flytte varer fra én lokation til en anden. Det betyder, at dine lagermedarbejdere kan stå på lageret og både pakke varerne samt foretage et lagerflyt direkte fra en smartphone eller scanner.