"Jeg vil anbefale Rackbeat til alle, der ønsker et brugervenligt, intuitivt og innovativt lagerstyringssystem.”

Vantevo

Vantevo er et af Norges førende ERP-systemer. De udbyder samlede IT-løsninger inden for handel, logistik og drift til en lang række brancher med forskellige udfordringer og behov. 

Med fokus på optimering af deres kunders arbejdsgange og med en vision om »altid at være til rådighed«, oplevede Vantevo gentagne gange problemer ved implementering af lagerstyring, der kunne efterleve deres kunders behov. 

“De seneste år har vi arbejdet med forskellige løsninger til lagerstyring sammen med vores kunder. Vi har brugt flere dage på at afholde workshops med både trænede og almindelige brugere. Opstartsprocessen har altid været kompleks og tidskrævende.”

Kørende på få minutter

Efter at være blevet introduceret til Rackbeats lagerstyringssystem oplevede Vantevo og deres kunder »fuldstændigt forandrede arbejdsgange.« Det har »medført stigende effektivisering og tidsbesparelse.« 

“Vi kan få vores kunder i gang og kørende på få minutter. Den intuitive navigation og brugervenlige funktionalitet gør Rackbeat super nemt at bruge. Jeg vil anbefale Rackbeat til alle, der ønsker et brugervenligt, intuitivt og innovativt lagerstyringssystem.”

Kunder efterspurgte mere fleksibilitet

Derfor kan teamet bag Vantevo i dag bruge tiden på det, der har betydning for dem og deres kunder. I stedet for at afholde flere opstarts- og træningssessioner kan vi nu bruge tiden sammen med vores kunder, skræddersy systemet efter deres behov og udfordringer omkring lageret.”

”Rackbeat egner sig både til små, mellemstore og større virksomheder.

Rackbeat er nu vores uovertrufne ‘nr. 1 løsning’, når det kommer til effektiv lagerstyring. Vores kunder er meget tilfredse med det intuitive design og den innovative funktionalitet.”

Steinar Mc Shane EriksenAdm. direktør