CRM (Customer Relationship Management)

CRM, eller Customer Relationship Management, er en strategi til forvaltningen af en organisations interaktioner med nuværende og potentielle kunder. Det anvender dataanalyse om kunders historie med virksomheden for at forbedre forretningsrelationer, specifikt fokuseret på kundetilfredshed og -loyalitet, hvilket i sidste ende bidrager til øget salg og vækst.

Rackbeat februar 14, 2024

CRM og lagerstyring

CRM-systemer hjælper med at samle kundedata fra forskellige kanaler, eller kontaktpunkter, mellem kunden og virksomheden, som f.eks. virksomhedens website, telefon, e-mail, live chat, marketingmaterialer og sociale medier. Disse systemer kan også give medarbejderne detaljerede oplysninger om kunders personlige oplysninger, købshistorik, købspræferencer og bekymringer.

Hos Rackbeat forstår vi vigtigheden af effektiv kundeinteraktion og -forvaltning, som er hjørnestenen i enhver vellykket virksomhed. Vores lagerstyringssystem kan nemlig integreres med forskellige CRM-systemer fra tredjeparts-integrationsbyggere. Dette muliggør en sømløs strøm af information mellem salgs- og lagerafdelinger. Dette sikrer, at alle relevante medarbejdere har opdaterede oplysninger om kundeadfærd, lagerstyringen, præferencer, lagerbeholdning og ordrehistorik, hvilket gør det muligt for virksomheder at yde personlig kundeservice og optimere salgsprocesser.

Tilbage til ordbogen