Rackbeat er nævnt som en af de bedste startups i Danmark, af Beststartup.eu!

By Rackbeat oktober 14, 2021

Denne uge kunne vi dele nyheden om, at Rackbeat er nominerede til Ernst & Young EY Entrepreneur of the Year award, specifikt i kategorien Startup/Scale-up. Nomineringen kan du læse mere om her.

 

 

Hos Rackbeat er vi stolte af at bidrage til udviklingen i IT landskabet. Derfor er vi glade for igen at kunne dele spændende nyheder!

 

Beststartup.eu

Vi er blevet nævnt af beststartup.eu, på deres lister som en del af Top Computer Startups & Companies in Denmark og Top SaaS Startups & Companies in Denmark. Beststartup.eu promoverer de bedste europæiske firmaer, virksomheder, og innovationer.  De laver, blandt andet, rangerings-lister der belyser nogle af de mest innovative, og banebrydende virksomheder der findes.

Vi er ekstatiske over at være nævnt, så der lyder et kæmpe tak fra vores side, og kæmpe tillykke til de andre, der også er nævnt, især vores partnere hos Visma e-conomic!

 

Brugeren i førersædet

Rackbeat er en cloud-baseret, brugercentrisk SaaS virksomhed, og vi har bygget vores produkt som et åbent API. Missionen bag er nemt at kunne integrere, med en lang række andre services og software, så der dannes et sammenspil med vores produkt.

For vores brugere, betyder det at der skabes et samlingspunkt, der spiller en central rolle i de daglige arbejdsgange, og forbinder alle delene af en forretning i vækst. I praksis betyder det, at Rackbeat kan fungere som en konstant, pålidelig platform, der kan integrere ligeså let med dit økonomisystem, som det kan med din webshop.

Rackbeat er yderligere blevet udpeget af Beststartup.eu som en del af Top Retail Startups and Companies in Denmark og Top E-commerce Startups and Companies in Denmark. Vi er glade for at kunne hjælpe virksomheder inden for detail og e-commerce med at vækste i Danmark. Vores system integrerer gnidningsfrit med de største e-commerce platforme, som Shopify og Woocommerce, og vi hjælper dagligt virksomheder med at holde styr på deres varebeholdninger og ordrestyring.

 

Her hos Rackbeat er vi ekstremt stolte af, og taknemmelige for at vores hårde arbejde – og fantastiske software – bliver anerkendt. Fra nomineringer til priser, til at blive nævnt på lister af startups man bør holde øje med.

Vores lagerstyring har vist at lave bølger derude, og det mener vi er fordi vi er med til at demokratisere en industri, hvor produkterne ofte er meget dyre, svære at bruge, og/eller er fyldt med unødvendige features, der kan skabe flere udfordringer end de løser.

 

Lad os holde kontakten!

Vidste du at Rackbeat WMS kan forbedre effektiviteten i dine daglige arbejdsgange? Hvis det lyder interessant, så book en demo, se med på et webinar, eller bare giv os et kald. Hvis du hellere vil lege selv, så opret en gratis bruger.