Få adgang til vores B2B-modul

Giv dine kunder mulighed for at handle hos dig - lige så let som på en webshop

Vi har udviklet et tillægsmodul til dig, der sælger B2B og gerne vil have endnu mere ud af din lagerstyring.

I B2B-tillægsmodulet får du adgang til en række funktioner, der reducerer omkostningerne, optimerer din webshop, genererer mersalg og hjælper dig til at yde en bedre service for dine kunder.

Læs mere om, hvordan du kommer i gang med B2B-modulet her.

Du kan til enhver tid tilkøbe B2B-modulet, uanset om du har et basis- eller premium-abonnement.

Sådan prøver du tillægsmodulet 

 

Når du trykker på “Prøv en gratis demo”, vil du først skulle oprette et login, hvorefter du får tilsendt et aftalenummer. Du får dermed adgang til hele systemet – og ikke til det specifikke tillægsmodul i første omgang.

For at få adgang til tillægsmodulet, skal du holde musen over dit brugernavn i højre hjørne og gå ind i “Brugerindstillinger.” Tryk så på “Tilføjelsesmoduler” i venstre side. Herinde har du så mulighed for at installere tillægsmodulet.

OBS: Hvis du allerede har en aktiv Rackbeat-bruger, og gerne vil prøve tillægsmodulet, skal du oprette en ny gratis bruger. Følger du ovenstående anvisning med din eksisterende konto, vil du nemlig blive registreret som aktivt betalende.

Er du i tvivl om, hvordan du installerer tillægsmodulet eller får det til at passe til dine arbejdsgange, kan du altid række ud til en af vores lager-eksperter, der vil tage dig igennem Rackbeat.

 

Book en gratis demo

B2B-modul

499 DKK

per md. /10 brugere

Mulighed for kommunikation direkte på ordren

Notifikationer direkte til ansvarlig sælger

Kunden kan se din lagerbeholdning

NEM ordrebehandling

Prøv systemet gratis

Kommunikation direkte i ordren

Ved at kommunikere direkte i en ordre, nedsættes risikoen for misforståelser og tabt information, da der udelukkende kommunikeres på én platform. Alle involverede parter vil kunne følge præcist, hvad der gør sig gældende for den konkrete ordre.

Notifikationer direkte til den ansvarlige sælger

Når en person tagges i en ordre, modtager vedkommende altid en øjeblikkelig notifikation. Det betyder, at den ansvarlige sælger har mulighed for at handle hurtigt på konkrete tilføjelser eller ændringer – og dermed være med til at sikre højere kundetilfredshed.

Lad dine kunder se din lagerbeholdning 

Når du giver dine kunder direkte adgang til din lagerbeholdning, bliver det lettere for kunden at vurdere, om en given vare kan nå frem inden for den ønskede leveringstid. Dermed bliver beslutningen om at foretage en bestilling nemmere og hurtigere.

Samtidig undgår I som virksomhed at bruge ressourcer på at besvare kundehenvendelser om tilgængelighed af varer.

 

Kunne du tænke dig at se og høre, hvordan Rackbeat kan hjælpe din virksomhed?

 

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan Rackbeat virker i praksis – ud fra dit set-up, kan du med fordel booke en gratis demo af Rackbeat.

Her vil en af vores erfarne lager-eksperter vise dig, hvad Rackbeat kan via en online-præsentation – helt ud fra din virksomheds præmisser.

 

New call-to-action