Hvorfor vælge Rackbeat?

Rackbeat er en cloud-baseret softwareløsning til lagerstyring, som gør det muligt for dig at tilgå dit lager 24 timer i døgnet, hvor som helst.

Det er et brugervenligt Warehouse Management System (WMS), der anvender de nyeste teknologier til at automatisere ressourcekrævende opgaver og gøre lagerstyring hurtigere, nemmere og mere intelligent.

Med vores applikation har du altid adgang til den nyeste version, uden at du skal opdatere din software eller betale mere. Du har altid styr på din lagerbeholdning i realtid, og får adgang til en række funktioner, som ellers normalt kun findes i store og dyre løsninger.

Med vores system kan du let tilføje nye brugere eller tilkøbe ekstra funktionalitet i takt med, at din forretning vokser.

New call-to-action
Vi hjælper lagerdrevne virksomheder med at frigøre kapital, der ellers har været bundet op i deres lagerbeholdning

Vi hjælper lagerdrevne virksomheder med at frigøre kapital, der ellers har været bundet op i deres lagerbeholdning

Vi oplever, at særligt små-til-mellemstore virksomheder kan optimere hele deres forsyningskæde med Rackbeat. Med funktioner som automatiske genbestillingsanbefalinger og ordrestyring, er du altid på forkant. Rackbeat er hurtigt og nemt at implementere, simpelt at bruge og udligner konkurrencevilkår med selv de største konkurrenters avancerede WMS.

Prøv Rackbeat gratis uden binding
Det kan virke uoverskueligt at skifte WMS, og at skulle sætte sig ind i et helt nyt system. Faktisk tager det ifølge nye studier gennemsnitligt 15 uger blot at tage beslutningen om at skifte WMS. Derfor tilbyder vi en gratis prøveperiode på vores produkt, så du kan få en føling med Rackbeat, inden du vælger at tegne et abonnement. Faktisk tror vi så meget på vores løsning, at vi ikke beder dig om at binde dig til noget, før løsningen har overbevist dig.

Grundig onboarding og gratis support
Vi tilbyder alle vores kunder muligheden for et grundigt onboarding-forløb, hvor Rackbeat opsættes til lige præcis din virksomheds behov, samtidig med at alle brugere af systemet modtager grundig træning i brugen af det. Derudover tilbyder vi gratis dansk support i verdensklasse, så længe du er kunde hos os.

En skræddersyet løsning
Vi ved, at der stilles forskellige krav til et lagerstyringssystem baseret på behov, ønsker, branche og en lang række andre faktorer. Derfor giver Rackbeat mulighed for at brugertilpasse vores løsning til den enkelte virksomhed, så det ikke er nødvendigt at skifte system, når virksomhedens behov ændrer sig. Vi har opbygget platformen fleksibelt, så du ikke betaler for eksempelvis batchstyring, medmindre du vælger at tilkøbe det som tillægsmodul. På den måde holder vi prisen lav, uden at du mærker det på funktionaliteten.

Derudover skelner vi også mellem forskellige roller i virksomheden. En lagermedarbejder har ikke de samme funktionalitetsbehov som lagerchefen, så derfor skal en sådan bruger ikke koste det samme.

Let integrering til andre applikationer
Rackbeat er bygget med en åben API, hvilket gør det nemt og enkelt at integrere med dit øvrige IT-setup, herunder de mest anvendte økonomi-, POS-, fragt- og webshopsystemer, så din virksomheds data bliver synkroniseret i realtid mellem platformene, og du undgår fejl.

Lyst til at vide mere om, hvad Rackbeat kan give din forretning?

Du kan læse mere om, hvorfor og hvordan andre virksomheder bruger Rackbeat med vores kundeudtalelser her.

Eller.

Du kan downloade vores lager-sammenligning, så du kan se, om Rackbeat kan levere på de parametre, som er altafgørende for netop din forretning: 

New call-to-action

 

Hvem er Rackbeat?

Hvis du gerne vil dykke lidt dybere ned i Rackbeats DNA, tilblivelse og medarbejdere, har vi lavet en side, hvor du kan læse nærmere om, hvem vi egentlig er.

Læs mere om os